Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cyt 60 mit jelent a nogyogyaszati leleten? Spiralt akartam iratni de az aszisztens szerint nem kell ra recept (az orvos irni akart) es meretet se mondtak h mekkorat vegyek
Ebből egy szót nem értek.
1. a Cyt a cytologia, rákszűrés rövidítése lehet, aminek az eredményét 1-4 között szokták megadni. Olyanról nem is hallottam, hogy cyt 60.
2. a spirál méretét a nőgyógyász határozza meg, és nekem még anno receptre írták. Nem tudom, hogy most ez hogy működik. Mondjuk régen a doki adott arra is javaslatot, hogy melyik márkából és milyen típus lenne a megfelelő.
3. 60 cm-es méh nem létezik, és a terhesség végén sincs ekkora a teljes mérete, se a kerülete, sejtelmem sincs, honnan jött ez ide.
Egyébként meg kérdezz rá egy patikában, hogy tényleg lehet-e recept nélkül kapni, milyet, és a többi. De talán az sem lenne buta ötlet, ha keresnél egy másik nőgyógyászt, aki tudja, hogy mit csinál, és azért a pénzért, amit kifizetsz, nem úgy jössz ki tőle a rendelőből, hogy annyit se értesz, mint mikor bementél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!