Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? Vélemények?
Nézd, nem mindegy, hogy este bevetted és másnap hánytál vagy ment a hasad egyszer, vagy netán benyeltél egy hányós hasmenéses vírust és konkrétan hasmenésed volt, vagyis napi több híg széklet. Mert akkor bizony tök mindegy, hogy mennyi idő telt el a bevételt követően. Ha valakinek rendes hasmenése van, akkor kiegészítő védekezést kell alkalmazni, mert csökkenhet a hatás.
Ellenben ha csak egy alkalom volt, akkor gond nincs.
Viszont fog. gátló mellett sem napra pontos mindig a vérzés. Amikor több évig fog. gátlót szedtem, nekem is volt, hogy késett még úgyis pár napot, de aztán megjött.
Ha nem jön meg a vérzésed, akkor a hasmenéses nap körül történt aktus után 2 héttel csinálj tesztet és majd kiderül, hogy terhes lettél-e vagy sem.
hány éves vagy te isten barma ?
Feljössz ide ilyen vadászmesékkel, és akkor elvárod, hogy az interneten keresztül ilyen kamudumákból, felszínességekből tudjuk, hogy te terhes vagy-e ?
Hát gondolkodj már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!