Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedők! Fordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedők! Fordult már elő veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Yasminelle-t szedek mostvagyok a szünetmentes időszakban (a 2. levél után)csütörtökön szedtem be az utolsó szemet, ez az 5. napom és még nem jött meg.:S Az első levél után a 3. napon jött meg.Kezdek félni.Péntek este óta enyhe hasmenésem van,de már kezd jobb lenni.Ennek lehet ehhez valami köze?Kezdjek el aggódni?:S

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. máj. 4. 14:26
 1/4 anonim válasza:
milyen szinű a székleted?
2010. máj. 4. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Ugyanezt szedem en is 2eve. NEkem ha jól emlexem volt ilyen esetem, h kesőbb jött meg. Ennyire ne aggódj:)
2010. máj. 4. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom .Én nyomdai szedő vagyok.
2010. máj. 4. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekemsem jött még meg..4. napon vagyok. 3. levelet szedtem be..:S Nekem kb 1 hete erős áttöréses vérzésewm volt, lehet azvolt a mensim..?!

Nemhiszem, hogy a hasmenésnek köze van hozzá.

2010. máj. 5. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!