Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatott az esemény utáni tabletta?
Figyelt kérdés
Esemény utáni tabletta bevétele után pár nap tünetmentes volt, majd ma hányinger, menstruációs görcs-szerű fájások, kipirult arc, hasmenés. Ezek szerint hatott?
szerintem vegyél egy tesztet és csináld meg. nyugodtabb leszel,hidd el.
2010. máj. 4. 12:26
2/13 anonim válasza:
Hívd fel a dokit! Ő tud biztosat mondnai.
2010. máj. 4. 12:26
3/13 A kérdező kommentje:
Dokit hívtam már, ugye ő írta fel, de nem elérhető.
Amúgy meg szörnyű, hogy úgy viselkednek az emberrel ilyenkor gyógyszertárban, orvosnál, mintha utolsó kva lenne. Hiába mondtam, h védekeztünk.
Terhességi teszte nem egy hét után lehet venni? Van korábbi is?
2010. máj. 4. 12:28
4/13 anonim válasza:
Tesztet vehetsz DM-ben is,nem fognak semilyenek nézni,nyugi. amugy sztem vedd meg nyugodtan.ha tegnap történt az eset akkor még nem hinném hogy kimutatja,de 5 nap után már biztosat tudnak mutatni a jó minőségű tesztek!
2010. máj. 4. 12:30
5/13 anonim válasza:
jah írtad h pár nap tünet mentes volt bocsi. akkor nem tegnap történt. amuyg sztem ki mutatná ha terhes lennél. De a 72 órás tabletta védelmet kell h nyújtson.Lehet h csak a mellékhatásait érzed,vagy nem?
2010. máj. 4. 12:32
6/13 anonim válasza:
10 nap után csinálj tesztet, a patikussal meg ne törődj (legalább volt eszetek a baleset miatt 72 órást kérni :), menj másik patikába, majd, ha elmaradoznak a kuncsaftok, akkor észbekap
2010. máj. 4. 12:36
7/13 A kérdező kommentje:
Hát a hétvégén történt a baleset, émelygést, mellfeszülést érzek azóta, de ezeket a tüneteket csak ma. Szerintem is mellékhatások, köszi az infót a teszttel kapcsolatban:), akkor csütörötkön már veszek is egyet.
2010. máj. 4. 12:40
8/13 A kérdező kommentje:
Ja hát naná, hogy volt eszem kérni:D, nagyon félek a teherbeeséstől(még most), mindgi védekeztem, védekezek.
Akkor majd másik patikában, vagy DM-ben veszek tesztet.
De amúgy az orvos is kikelt magábvól, mert szerinte csak fogamzásgátló gyógyszer a jó, óvszer nem. Szedtem fogamzásgátlót, de három hete abba kellett hagynom. Nem szeretem az ilyen cuccokat.
2010. máj. 4. 12:44
9/13 anonim válasza:
azért viselkednek bunkón, mert azt hiszik, h felelőtlenek vagytok. ne törődj ezzel. te tod, h védekeztetek, de arról már nem tehetsz, h kiszakadt a gumi. vagy mi történt? ugye nem megszakitás?
2010. máj. 4. 12:52
10/13 A kérdező kommentje:
Óvszer szakadt el. Megszakításban nem bízom, lett már úgy imserősöm terhes-kétszer is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!