Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlás, de melyik?

A nuvaring a legmegbizhatobb ami hormonos,oda kell figyelni es akkor nem felejted el.
A mehszajsapka meg a pesszarium nem olyan megbizhato.
Injekciot nem adatnek be magamnak mert ha ne adj isten nem birja a szervezetem,rosszul leszek stb. Azt nem tudom aznap mar nem bevenni/kivenni mint a tablettanal vagy Nuvaringnel.

Persze, hogy nem szeretne a párod óvszert használni, de ha neked meg mással gondod van, amit meg tudok érteni, mert minden más szinte kivétel nélkül hormonális, szóval nem ő fogja ennek hátrányait átélni és nyilván, ha netán terhes lennél, azt sem neki kéne megszakítania vagy megszülnie.
Innentől fogva, fogadja el a párod az óvszert, hogy más nem jöhet szóba.

En vagyok az elozo Nuvaringet ajanlo,es szamomra nem zavaro,nagy ritkan erzek valamit es az sem tulelhetetlen. Meg a tamponnal is eszrevehetetlenebb,szinte mintha ott se lenne csak jol kell hasznalni.
Aktusnal is ki lehet venni,de egy nap max. 3orat lehet kiveve tobbet nem.

Ez esetben én is a hüvelygyűrűt ajánlom, nekem is ez van már több mint egy éve, először féltem tőle de a legjobb dolog!
Telefonra tegyél egy mensinaptárat vagy sima naptárat mert jár hozzá matrica hogy kivenni, hajtasz egyet és feltenni, telefonos m naptárba be lehet tenni ezt hogy jelzi mikor vedd le és 1 hét múlva hogy fel, majd 3 hét múlva hogy le és így tovább.
24óránként 3 órát lehet kint, de mi nem vesszük ki, mert nem érezni, nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!