Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeséget csináltam, félek, most mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Barátommal tudtuk , hogy jelenleg nincs óvszer mert elfogyott és pont ezért arra a napra nem is terveztünk semmi olyat . Aztán ő mégis akarta, kicsit izgatott ( már elég nedves voltam ) aztán kb 4 mozdulatra bent volt , mert én nem akartam gumi nélkül. Mikor a pénisze már kint volt, láttam , hogy elélvezett. Azt mondta , ő csak akkor érezte amikor már kint volt, de nem biztos benne , hogy nem került belém is .. Nagyon félek, vegyek be esemyényutánit menjek nőgyógyászhoz, vagy nem lesz semmi ? ( bár ennek kicsi a valószínűsége)

Az a baj , hogy most azért se akartam , hogy megtörténjen, mert már késik 4. Napja és ez is aggaszt....

Félek, tudom , baromságot követtünk el, aki tud segítsen !

2016. dec. 29. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valamelyik kórházban biztos van ügyelet!
2016. dec. 29. 14:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Háziorvosnak kell lennie. Vagy ügyeletnek.
2016. dec. 29. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2016. dec. 29. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha nagyon pontosan tudod, hogy hányadikán kellett volna megjönnie, és amúgy is szokott késni pár napot akkor, valószínűleg nem leszel terhes, mert azon az időszakon már túl vagy mikor meg tud termékenyülni a sejt. Ha találsz orvost, meg saját magad megnyugtatására írathatsz fel, de valszeg felesleges
2016. dec. 29. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!