Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a fogamzásgátló már felszív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fogamzásgátló már felszívódott, vagyis eltelt a 4-6 óra, akkor azt már semmi nem befolyásolja?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy esetleges hányás vagy hasmenés. Pl tegnap este vettem be és ma délután van egy kisebb hasmenésem.
2010. máj. 3. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Az már nem befolyásolja, csak ha előtte vetted volna be pár órával.Egyébként is nem mindegy hhasmenés vagy hígszéklet.
2010. máj. 3. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
inkább az utóbbi
2010. máj. 3. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:

De.

A vérátömlesztés.

2010. máj. 3. 15:41
 4/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, a tartós hasmenés (pl. vírusfertőzés okozta ) azért befolyásolja, mert az egész emésztőrendszeren végighaladva több szakaszban szívódik fel. Ha felborul az egyensúly a bélben, nem tud rendesen felszívódni és már romlik a hatásfoka. Hányás csak a bevétel utáni 4-5 órán belül befolyásolja, hasmenés meg akkor, ha tényleg komoly (pl.vírusfertőzés), nem csak "1-2-szer még menni kellett", mert olyat ettél :)
2010. máj. 3. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Hányás 3-4 h, hasmenés 6-8 h. Ha ezután rókázol vagy van hasmenésed, az már nem számít.
2010. máj. 4. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!