Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen márkájú óvszert vegyek?
Figyelt kérdés
Hallottam olyanokat, hogy a Durex esetében csak a márkát fizeted ki, de mások azt állítják, ha olcsót veszek, az hamar kiszakad illetve nagyobb az esély arra, hogy selejtes. Nektek mi a véleményetek?2016. dec. 22. 12:25
1/7 anonim válasza:
Masculan teljesen jó ár-érték arányban. 1000 esetből 1× szakadt ki. Pedig elég durván is szoktok "tesztelni". 10 db 900-1000 huf.
3/7 anonim válasza:
Maradj a Durexnél, mert fő a biztonság. Ha valami olcsót veszel, ami nincs ennyire tesztelve, akkor nagyobb esély van rá, hogy kiszakad, az pedig csak neked rossz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. dec. 22. 15:25
6/7 anonim válasza:
Masculant en nem ajanlanam, nekunk egyszer harom szakadt ki egymas utan. Es nem mi voltunk a benak, mert soha maskor nem fordult ez elo. Valami selejtes dobozt foghattunk ki, vagy nem tudom. Felhuzte, betette, reccs. Cafatokban az egesz. Haromszor. Szaraz sem voltam egyaltalan, szoval....
7/7 anonim válasza:
Durex 2/2 szakadt, csúszkált, úgyhogy én a skyn-t ajánlanám, még eddig az a legjobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!