Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok eről a fogamzásgátlo módszerről?
Figyelt kérdés
Az egyik bnőm mesélte h min 2 tábla csoki tuti véd a terhességtől. igaz ez?2010. máj. 1. 23:17
21/38 anonim válasza:
Neked annyi eszed van,hogy csoda,hogy magadtól lélegzel.
22/38 anonim válasza:
És azt nem mesélte milyenféle csoki?Olyan izgi,én is tudni szeretném,légyszí,légyszí...!!!!Csak ne kókuszosat,azt nem szeretem,ám.
23/38 anonim válasza:
És ugye meghívsz egy ilyen csokievő délutánra?De szexelned egyedül kell.Mert hülye azért nem vagyok.
24/38 anonim válasza:
min 2 tábla / nap../ hét / év?
70 g/ 100g / 200g /300g-os táblák?
25/38 anonim válasza:
A hír egyébként igaz, brit tudósok kísérleteztek vele...bár a barátnőd nem pontosan tudja a részleteket
nem 2, hanem minimum 3 tábla, nem a terhességtől, hanem a túlsúlytól, nem véd, hanem elősegíti....
26/38 anonim válasza:
EZ HAZUGSÁG!
Tudományosan bizonyított tény, hogy csak HÁROM tábla csoki véd tutira a terhességtől.
A barátnőd nagy hülye :S
27/38 anonim válasza:
Nem ígérted neki,hogyha lesz gyereked,akkor kap tőled egy nyaralót?
28/38 anonim válasza:
Nem a csoki,hanem a kakaó!!!Megkérdeztem az illetékeseket.
29/38 anonim válasza:
Legközelebb ne igyatok annyit!Mars tanulni!
30/38 anonim válasza:
Ha hormonkezelt...de napi 2 tábla?Az sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!