Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Más is van ezzel így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Letöröltem magam minden randis lószarról, mert kezdem látni hogy ezeknek semmi értelme... 180 csaj közül 50 meg sem nézte az adatlapom, akit felvettem msn-re ő vissza se vett engem... Meg tökjól megvagyok csaj nélkül azt vettem észre :D, itt van nekem az esztergálás meg a jobb kezem... Majd a nyáron ha összejön valami valóságban, akkor oké, de neten nem erőltetem többet, eddig csak egy csajjal találkoztam, de ővele sajnos nincs közös témánk, pedig ő tetszett eddig legjobban... 16/f
2010. máj. 1. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Cybergyerek hidd el az igazi pin@ jobb,mint a webkamsex. Próbáld ki egysezr azzal is.Jobb néha a WOW-nál.
2010. máj. 1. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Haver, a társkereső az szar. Losereknek való. Én 20 éves vagyok, és kb. 5 évig aktívan próbáltam barátnőt találni. Máre eljutottam addig a pontig, hogy nem érdekel. Elegem van a bulikból, és nem akarom olyan lánnyal elveszíteni a szüzességemet, akit nem szeretek. Ha találok jó, ha nem, hát elleszek úgy mint eddig.
2010. máj. 1. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:
az első válaszolótól megkérdezném honnan a f*szomból veszed hogy wowb*zi vagyok? :D az egy fos játék... amúgyis a játékokból is elegem van... :D
2010. máj. 1. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy ilyen internetes oldalon kb 70%, hogy nem lesz semmi sem, de az a 30% sem lebecsülendő. De azért biztosabb, ha élőben keresel valakit.

üdv

2010. máj. 1. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:
nem értem tizenévesen miért kell annyira rágörcsölni, hogy nincs barát/barátnő, majd jön amikor nem is számítasz rá. ilyen korban élőben kell ismerkedni, haverokon keresztül, bulikban. a társkeresőket meg meghagyni az "öregeknek"
2010. máj. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!