Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle sürgősségi fogamzásgátlóval kapcsolatban tapasztalatok?
Érdekelne, hogy ki mit tapasztalt ezen eseményutáni tabletta alkalmazása után.
-tünetek
-siker
-sikertelenség
Minden érdekel! Köszönöm.
Leginkább az, hogy be kellett venni, mert úgy éreztem, ha összejött volna a baba, akkor se lett volna probléma. Azóta született egy kisfiam, és ettől még inkább furdal a lelkiismeret... Mert nem hiszem, hogy létezik ettől csodálatosabb! De ezt mindenkinek magához mérten kell végiggondolnia! Én ennyire lelkis vagyok...
Persze a két hét menzi se volt jó, viszont az csak másodlagos.... Remélem tudtam segíteni!
Akkor nem vagyok egyedül... miután bevettem a gyógyszert, befeküdtem az ágyamba, fal felé fordultam és másnap délutánig sírtam... párom csak ölelgetett, simogatott és nyugtatgatott hogy nekünk most ez volt a legjobb döntésünk, de nem. Én ezt nem akartam...
Igen, segítettél, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!