Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy szakad ki a gumi, hogy nem mentem el benne, akkor kellhet 72 órás tabletta?
A hivatalos válasz ilyenkor az szokott lenni, hogy az előváladék ilyenkor is tartalmazhat, tehát inkább vegyen be az ember, minthogy kockáztasson egy terhességet.
Gyakorlatban én nőként ezt butaságnak gondolom - lássuk be, azért az reális, hogy mondjuk egy félévben egyszer elszakadjon a gumi. Igen durva hormonmérgezés lenne minden ilyen után bevenni a 72 órásat - ha meg féléven belül van újabb baleset, akkor ugye nem is lehet...
Szóval, mivel ez csak ilyen SOS megoldás, én inkább hagyom meg olyan esetekre, ha nem vesszük észre időben a szakadást. (Sajnos velem ilyen is előfordult.) Ha azonnal látja a pasi és kikapja, akkor nem tartom fontosnak, mert elhanyagolhatóan kicsi a teherbeesés veszélye - ne feledjük, az óvszer spermicid anyagokat tartalmaz.
(Anno nekem ebből sosem volt gond, de persze ez lehet szerencse is. Most már egyéb módon védekezünk, az az igazság, hogy a fent említett észre nem vett baleset után én nem tudtam többet magam teljesen elengedni szeretkezés közben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!