Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi a Volina ára? ( 3x21)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a Volina ára? ( 3x21) vélemények róla?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
6450 Ft +- 200 Ft patikánként eltér.
2010. ápr. 30. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
6500 Ft az ajánlott fogyasztó ár.
2010. ápr. 30. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
5-6 ezer körül van,én már hallottam ilyen és olyan árat is.Én is nemrég kezdtem el szedni,de most még csak 1 havi van,mert kipróbálásra irta fel a doki.Nekem eddig nincs panaszom tőle,lassan elfogy az első havi adagom,igy mennem kell feliratni.Remélem megfelelő védettséget is ad.
2010. ápr. 30. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
ez most egy újfajta gyógyszer, én nagyon sok gyógyszertárban kerestem,sehol sem volt,de megrendelték nekem és másnap mehettem is érte:D én 6350Ft-ért vettem meg.
2010. máj. 12. 14:02
 5/8 anonim válasza:
én 6100-ért vettem a héten... máskor is ebbe a patikába megyek, ha ti ennyiért veszitek :)
2010. máj. 13. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
én 6500 Ft-ért vettem. 9 napja kezdtem, azóta vérzek (kicsit idegesítő), mellfeszülést, étvágynövekedést, kisebb alhasi panaszokat tapasztalok, viszont az arcbőrömet már most szépen rendbetette és a hajam sem zsírosodik olyan gyorsan :) ja, és ezenkívül fogytam is 2 kilót (vízhajtó hatású komponense miatt) :D
2010. máj. 30. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem nem volt jó ez a gyógyszer..lábzsibbadást, remegést,kézzsibbadást okozott, azonnal abba kellett hagynom (nem vagyok trombózisra hajlamos)úgyh nekem nem vált be, de ez is egyénfüggő.. biztos sok embernek jó lesz:)
2010. máj. 31. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 6600 Ft-ba kerül, elég drága gyógyszer sztem, meg nekem nem is vált be.
2011. febr. 6. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!