Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a dolog, hogy fogamzasgatlo mellett egy honapig mashogyan kell vedekezni?
Elég rég szedek gyógyszert, váltottam is már 2x, de mindig elmondta az orvosom hogy 1 hónapot várjak inkább hogy egyáltalán hogyan hat rám, váltásnál 2 hetet kért, a papírban azonnal van, de ha gond egy becsúszott baba, akkor ne kockáztassak, ugyanis pl az első hónapban a kihagyás/hányás(ami nálam pl váltáskor volt 2x!) nagyobb veszéllyel jár még, ha az ember nem védekezett mellé. Ha a szünetben pl nem jön meg, de gumi volt, akkor ki lehet zárni egyből a terhességet, akkor tudják hogy a tabi a hibás.
Szóval én mindig úgy vagyok: ha gond lenne egy becsúszott baba, akkor inkább jobb félni, mint megijedni.
Van a papíron valamilyen teszten kimutatott eredmény meg van az orvosok 30 éves tapasztalata a témában. Azért kell az 1. hónapban védekezni, mert hiába volt a gyógyszernek pl. 1000 fős tesztcsoportja, akiknél hatott, ha pl. 2 millió orvosi eset meg azt mutatja, hogy sorra jönnek vissza terhesen a nők.
Kell egy idő, míg az agyalapi mirigyet sikerül átvernie a gyógyszernek, ha nagyon egyszerűen akarom leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!