Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha nagyaknizsára szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyaknizsára szeretnék nögyögyészhoz menni, de még nem vagyok 18, kell szölő vagy nem? és ha szakrendelésre megyek kb mennyit kell várnom időpontra?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem kell szőlőt vinni a nögyögyésznek..akármi is az, de azt tudom, h a szőlőt az nem szereti, inkább vigyél neki egy gramm heroint!
2010. ápr. 29. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Jah és NAGYkanizsa NAGY N-el írandó...habár sztem te azt úgy mondanád, h Nagykönözsö..de akkor is nagybetű.....
2010. ápr. 29. 20:43
 3/8 A kérdező kommentje:
na szval Nagykanizsa és nőgyogyászról van szó ! valaki sürgősen adjon értelmes választ
2010. ápr. 29. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Ahha... Szal 15 éves vagy, és attól félsz, hogy terhes lettél...

Szar ügy!!!

-ReapeR-23/F

2010. ápr. 29. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
meg nő gyogyászkodlak a farkamal oké? :D
2010. ápr. 29. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kell szülő. De ha 14 év alatt vagy, és vmi bajod van, akkor lehet értesítik a szülőt, nem tudom. Nem tudom mennyit kell várnod.
2010. ápr. 29. 20:54
 7/8 A kérdező kommentje:
16 multam
2010. ápr. 29. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell szülő. Ha gyógyszert szeretnél írtani vagy valami bajod van (mensi gondok, esetleg fertőzés egyéb), akkor felhívod a rendelőt, megmondod hogy időpontot szeretnél, esetleg megkérdik, hogy van-e valami konkrét bajod és adnak egy időpontot. Kérdezd meg vinni kell-e valami papírt magaddal (személyi, TAJ kártya gondolom kell ha még nem voltál ott soha) és kb. ennyi. Gyógyszert is felírnak szülő nélkül. Ha esetleg terhes vagy és elvetetni szeretnéd, akkor oda majd kell szülő.
2010. ápr. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!