Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 20 + Claritine akut. Van, aki szedi a kettőt együtt? Lehet belőle gond?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 17:29
1/6 anonim válasza:
Ezekkel a sz@rokkal inkább vigyázni kellene, márcsak azért is, mert mindenkire másmilyen hatással lehet ezért általánosságban nem lehet következtetéseket levonni.
Én inkább gumit húzok a nyeles tojásra, minthogy a csajomnak kelljen tömnie magát mindenféle rohadt pirulával... :S
2/6 A kérdező kommentje:
Szerinted azt kérdeztem, hogy te hogyan védekezel?
2010. ápr. 30. 09:14
3/6 anonim válasza:
Ha jól olvasod a válaszomat, akkor látod, hogy nem csak azt mondtam, hogy én hogyan védekezek... :P
Van tapasztalatom, gondoltam megosztom veled. Van akinek olyan a hormonháztartása, hogy abszolút nincs semmi baja még egy vödör tablettától sem, valakinél meg már egy darab "bezavar". PEACE :)
4/6 A kérdező kommentje:
Lassan 1 éve szedem a tablettát, semmi bajom. Ergo nem azt kérdeztem, hogy szerintetek szedjek-e fogamzásgátlót (mellesleg elég mélyrehatóan utánaolvastam, utánajártam, 3 nőgyógyász véleményét kikérve), hanem hogy szedhetem-e allergiagyógyszerrel együtt, illetve van-e olyan, aki szedi. Mivel te fiú vagy (gondolom), felteszem nem sok tapasztalatod van fogamzásgátló-szedés terén.
2010. ápr. 30. 15:14
5/6 anonim válasza:
Igen, pasi vagyok. :)
Mindkét "gyógyszert" ismerem. :)
Exemnél kb. ugyanez volt a "probléma". Mi inkább nem kockáztattunk. De igazad van, ez "női" dolog. :D
6/6 anonim válasza:
Én is pont ezt a kettőt használom, és semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!