Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha menstruálok és szeretnénk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha menstruálok és szeretnénk szexelni feltétlen kell óvszer? (Ha igen/nem miért? ) 16/L

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Mensi alatt kevesebb az esélye h terhes maradsz,ezért nem,ha igen akkor azért h az a kicsi esély se csusszon be,v azért még mert ugy higiénikusabb a pasi számára.
2010. ápr. 29. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

kell mert akkor érzékenyebb vagy ott és könnyen összeszedsz mindenféle fertőzést

Greetz.Shane

2010. ápr. 29. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kell.Elsősorban mert teherbe eshetsz. Másodsorban a fertőzés veszély miatt.
2010. ápr. 29. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen kell, mert olyankor nagyobb a fertőzés veszélye, és nagyon kicsi esély van a terhességre is, és a barátod sem lesz csupa vér.
2010. ápr. 29. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsősorban azért, hogy még véletlenül se ess teherbe. Habár ilyenkor elég kevés esélye a teherbeésnek, mégis megeshet, nem 1x történt már meg. Másodszorra azért, mert ilyenkor nyitott a méhszáj és bármilyen fertőzést elkaphatsz, ami gondolom nem hiányzik.

Védekezni mindig kell! Még akkor is ha az orvos azt mondja, hogy a hónapban nincs peteérésed. A szervezet szeret megtréfálni minket. Egy nő bármikor lehet termékeny.

2010. ápr. 29. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Én nem tudom ha tartós kapcsid van és nem fekszel össze mindenkivel akk sztem nem fontos... én nem szoktam akkor se kondomot használni... max annyi hogy kicsit érzékenyebb neki szal olyankor nem mindig csináljuk :)
2010. ápr. 29. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
19%

Utolsó: Remélem majd abortuszra is te mész el helyette....idióta az ilyen komolyan mondom.

Minden egyes alkalommal felidegesítenek az ilyen idióta, felelőtlen tinik.

Már leírták, de csak hogy nyomatékosabb legyen:

GUMIT KELL HASZNÁLNI AKKOR IS, MERT:

- teherbe eshetsz

- összeszedhetsz vmi nyavaját

2010. ápr. 29. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem attól kapsz ilyenkor fertőzést, mert több a baci, vagy a vírus, vagy mert össze-vissa szexelsz mindenkivel, hanem egy kicsit nyitotabb a méhszáj, hogy ki tudjon folyni a vér meg a nyálka, és így könnyebben bejut minden a méhedbe, és komolyabb bajod is lehet. Mindig csak gumival, ha nem akarsz bajt, vagy gyereket.
2010. ápr. 29. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
ha te menstruáció közbe akarsz szexelni, akkor tedd:D ha inkább eztválasztod minthogy gumit kelljen húzni. jógázvagy
2010. ápr. 30. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!