Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van ingyen abortusz? Mert ha jól értelmeztem a linket támogatja az oep
Gratulálok, akár most rögtön mehetsz és szétbaszathatod magad 4 bantu bevándorlóval 2 csődörrel meg vagy 3 farkaskutyával. A kotonpénzből meg vegyél valami szar kamerát, vedd fel, add el, így mégtöbb pénzed lesz.
Tök jó, nem ? :D
Vannak esetek mikor tényleg ingyen van az abortusz, például, ha egészségügyi okok miatt kell elvenni a babát, vagy erőszak útján fogant. Sok esetben nagycsaládosoknak is ingyen van (!)
De nem kéne erre alapozni!! Nem tök mindegy mennyibe kerül? Előzd meg és akkor nem kell ezen agyalni!!!!
Egynapos sebészeti műtétek - OEP finanszírozással:
Bartholini mirigy ciszta
Egészségügyi küret
Hüvelyplasztika
Kacskonizáció (Lletz) műtét
Művi terhességmegszakítás
Itt olvastam szó sincs erről csak az egyik bnőm el akarja veteni és nézegette az oldalakat és megkérdezte
a barátnődnek perkálni kell
hacsak nem egészségügyi okokból kell elvetetni
Ha egészségügyi okok miatt kell elvetetni a babát, akkor ingyenes. Illetve rossz szociális körülmények miatt is lehet ingyenes, de azt nem tudom ki határozza meg.
Elég szánalmas, hogy valaki még erre is sajnálja a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!