Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megjön akkor? Lesz megvonásos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjön akkor? Lesz megvonásos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fogamzásgátló mellett aki tehetbeesik annak megvonásos vérzés sem lesz?

Az első levél után a 7 napos szünet utolsó napján voltunk együtt, akkor először vettük "hasznát" annak hogy gyógyszert szedek. A második levél utolsó hetében vagyok.

2016. nov. 10. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyén függő.. Van olyan ismerősöm akinek ugyanúgy megjött.. De van olyan is akinek már a következő nem jött meg...
2016. nov. 10. 12:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek....percre pontosan veszem be minden nap a gyógyszert de félek hogy mi van ha....soha nem szedtem még, ez a második levél életemben aminél most járok.
2016. nov. 10. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyéni, anyukámnak 3hónapig még volt pl de gyengébb lényegesen! Ha nincs befolyásoló tényező azért nagyon pici az esélye!

Ha téged megnyugtat tesztelj mielőtt elkezded a következő levelet! Én is az elején pár hónapig teszteltem még, aztán elhagytam :)

2016. nov. 10. 14:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Elméletileg esélytelen....de a teszttől is nagyon félek, soha nem is csináltam még (egyáltalán gyógyszer mellett mikor kell? A szünetben?) mert akikkel együtt voltam eddig gumival védekeztünk azzal nem paráztan tudtam hogy nincs baj. Szerintem csak beteges a félelmem. Azt álmodtam hogy terhes vagyok egyik éjszaka, ez is azt jelenti hogy félek tőle.....
2016. nov. 10. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:

A szünetben mielőtt a következő levelet elkezded tehát kb a 7-8.napon.

Az első időben normális a félelem, hisz nincs semmi kézzelfogható.

2016. nov. 10. 16:20
 6/10 A kérdező kommentje:
És ha a szünet 7.-8. napján van a vérzés? Az első levél után a 3. mentes nap jött meg este és a 7.nap voltunk együtt, volt még egy kevés vérzés (tudom gusztustalan de így jött ki a lépés) és a második levél első napján múlt el (8.nap) Ha most is így jön meg akkor mikor teszteljek? Holnap nem lehet hogy mrgnyugodjak? Sírás kerülget a félelemtől....beteges....megkell nyugodnom valahogy
2016. nov. 10. 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Miert kell felni attol, hogy ra kell pisilned egy papircsikra? :D

Nolj mar fel egy picit a feladathoz, ha szexelni, tablettat szedni eleg nagy vagy, akkor fejben is legyel az es felelossegvallalasban! Azert szeded, hogy ne legyel terhes. Ha figyelsz a bevetelre, nem hanytal, nem ment a hasad, nem szedtel antibiotikumot vagy mas hormonkeszitmenyt, KIZART, hogy terhes legyel.

2016. nov. 10. 17:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem a teszttől félek az eredménytől...jó vesse rám az első követ aki az első gyógyszerénél nem parázott...én félek na ilyen vagyok...:(
2016. nov. 10. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne szarjál már ennyire, megölöd a pillanatot. Véd a gyógyszer, szexeljetek éjjel-nappal, ahányszor akartok, nem kell mással védekezni.

20L

2016. nov. 17. 05:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni egyébként :) megjött, minden rendben van :) de na..parazos vagyok.
2016. nov. 17. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!