Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges a terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés
sziasztok! a barátommal tegnap együtt voltunk de nem feküdtünk le. viszont próbálta nekem berakni de én nem akartam gumi nélkül. a barátom nem is ment el. ugye igy nincs esélyem arra, hogy terhes legyek?
2010. ápr. 28. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Keves ra az esely
2010. ápr. 28. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
hát úgy nem
2010. ápr. 28. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
ha nem rakta be és nem élvezett el :a válaszom: NEM.
2010. ápr. 28. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Idiota vagy!!!

Esne teherbe az osszes aki ezt kerdezi!!!!

2010. ápr. 28. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nem értem, ha nem történt semmi miért félsz a terhességtől? Azt írod nem rakta be, akkor miért parázol? Ennyi erővel mindenki terhes lehetne, a sperma nem pollen, hogy a levegő szállítja és juttatja mindenhová.
2010. ápr. 28. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólóknak,ha nem rakta be akkor nem lehetsz terhes.

De ha már nagy lány vagy és kefélni tudsz akkor meg kellene ismerkedni egy biológia tankönyvvel is.

2010. ápr. 28. 12:37
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi.
2010. ápr. 28. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
nem akarlak ijesztgetni de hol voltál bioszon? Lehetséges kis eséllyel de lehetséges. Az esetet szűz terhességnek hívják a péniszből kifolyó elő váladék ha hozzáért és bejutott a méhedbe lehetséges h teherbe ess. Szóval go nődoki
2010. ápr. 28. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:

"Lehetséges kis eséllyel de lehetséges"

Az nem volt bioszon, aki ilyet mond. Már ne is haragudj, de ha NINCS behatolás, akkor hogy a jó istenbe jutna be a sperma? Sem a kezével sem semmilyen testrészével nem juttatott be spermiumot. Megismétlem, nem pollen, hogy a levegő szállítsa.

2010. ápr. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!