Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van okom az aggodalomra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom az aggodalomra?

Figyelt kérdés
Ebben a honapban lefekudtem a baratommal.Vedekeztunk minden alkalommal es az ovszert is mindig megvizsgaltuk,nem volt kiszakadva.(kulonben ugy tudom ha szakad akkor nem egy kis lyuk lesz rajta,hanem kette hasad pl.)A helyzet az,hogy 24 naponta szokott megjonni es ma volt a 31ik nap.Kicsit felek es a stressz miatt is keshet ha jol tudom.Ha azt vesszuk tulajdonkeppen csak 3 napot kesett meg:)van okom felni?
2010. ápr. 27. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
ha kicsit berakta, 10 mp - re, gumi nélkül, akkor lehetsz terhes.
2010. ápr. 27. 23:34
 2/6 nielindi ***** válasza:
31-24= 3 ?!?!?!?! WTF?! :O
2010. ápr. 27. 23:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves masodik hozzaszolo! a menstruacio 28 naponta szokott megjonni altalaban es en ehhez viszonyitom:)

Amugy soha nem csinaltuk ovszer nelkul.

2010. ápr. 27. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:
ha nem volt semmi ovszer nelkul, akkor csak az idegesség. de sok mindentől késhet. esetleg máskor ovszer + pharmatex.
2010. ápr. 27. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
rohadt nagy horizontális karc keletkezett a telefonom képernyőjén :/
2010. ápr. 28. 01:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha a gumival nem volt gáz, akkor valószínűleg a stressztől késik. Megnyugtatásul ha gondolod vegyél egy tesztet, de nem valószínű, hogy terhes lennél :)
2010. ápr. 28. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!