Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha valaki fogamzasgatlo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki fogamzasgatlo mellett lesz terhes az mitol lehet? Mitol függ az, hogy valaki szedi 10 évig és nem lesz terhes, más meg fel év utan az lesz?

Figyelt kérdés
Nem jól szedik azok akik teherbe estek ? Vagy ők "hajlamosabbak rá " -könnyebben megtermékenyülnek. ?!
2016. nov. 2. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Felszívódási zavar miatt lehetséges, pl. sokan nem veszik figyelembe, hogy a hányás-hasmenés befolyásolja a fogamzásgátló hatását, de lehet más, kevésbé látványos emésztési-felszívódási zavar is. Ilyenkor nincs ideje kifejteni a fogamzásgátlónak a hatását.

Ezért jobb a hüvelygyűrű, mert azt nem befolyásolja az emésztés.

Antibiotikum szedése viszont minden hormonális fogamzásgátló hatását befolyásolja.

A harmadik ok pedig az, hogy valaki nem szedi rendesen, csak nem tud róla. Amikor még tabiztam, csak azt figyeltem, mikor jár le az adott levél, és bizony előfordult, hogy akár 3 szem is maradt benne, úgy, hogy észre se vettem, hogy kihagytam.

2016. nov. 2. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogyan az előző leírta. Plusz sokszor előfordul, hogy már nem elég erős a gyógyszer, vagy alapból sosem volt az és így mégis van peteérés. Ezt közti vérzésből pl. lehet következtetni. Ezért nem szabad orvosi felügyelet nélkül szedni elvileg.
2016. nov. 2. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Így van és vannak akik pl nem foglalkoznak a csúszásokkal, gyógyteákkal, hormonokat befolyásoló dolgokkal, pedig pl az első héten kihagyott szem még a szünetre is kihat, de ilyen pl a cickafarktea is!

Sokaknak van olyan betegsége amiről nem tud, nem szól a dokinak "szed rendszeresen gyógyszert?" nem, csak a vérnyomáscsökkentőt... pl.

2016. nov. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!