Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam teljesen? Diane 35 fogamzasgatlo
Diane 35 fogamzasgatlot szedek. Nem nogyogyasz irta fel hanem az egyik ismerosomon keresztul egy gyogyszeresz. Felre ertelmeztem a betegtajekoztatot . Mert azt irta,hogy amikor kiurul a csomag het napig ne szedjem. En ugy ertelmeztem,hogy egy het szunetet kell tartanom. Es idaig ugy volt,hogy egy hetig szedtem majd egy het szunet. Es most megint egy hete szedem.
Most a fogamzasgatlast teljesen elrontottam? (nem voltam egyutt meg fiuval azota)Mit csinaljak?
20 eves vagyok kedves utolso hozzaszolo. Es aki szerezte a gyogyszert annak nagy halaval tartozok szoval kerlek ha csak ilyen kedves jelzokkel tudod illetni akkor inkabb fogd be!!
Nem a te eletedet keseritik meg a pattanasok es eleg sok jot hallottam errol a gyogyszerrol, ezert megkertem az ismerosomet. Akinek van egy nagyon jo gyogyszeresz baratja
es igy.
De minek magyarazkodok neked?!:S
Szoval ugy szedtem. Megkaptam a gyogyszert neki alltam egy hetet szedni majd tartottam egy het szunetet es azota normalisan szedem. (nagyon stresszes az utobbi idobe az eletem ennek tudhato be,hogy ennyire felelotlenul olvastam at :S)
20 évesen is felelőtlen hülye vagy, olyan gyógyszert szedni, amit orvos nélkül szereztél... pláne, ha egy betegtájékoztatót sem tudsz értelmezni...remélem a patikus engedélyét is elszedik..nem mellesleg szedtem diane 35-öt, csak a bőrgyógyászhoz kellett volna elmenj...és nem véletlen kell mellette orvosi ellenőrzés, sőt az se mindegy, milyen más gyógyszert szedsz...
a hülyeségeddel meg most elérted, hogy a hormonháztartásod még jobban felborult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!