Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tablettat nem szedhetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tablettat nem szedhetek, pharmatextől begyulladtam. Más védekezési módszer?

Figyelt kérdés
Tudom,sokan gondoljátok majd azt,hogy az ilyen ne szexeljen. De májam miatt tabi kizárva, próbáltam a pharatexet megszakítással,de csípett és erős gyulladást váltott ki. Maradt a gumi. De a barátom pénisze más,mint az előző két barátomé. Sosem kőkemény,igy gyakran lecsúszik a gumi. Szeretjuk egymast,még babát nem akarunk,de félek,h ez tonkre tesz mindent. Megszakítással vmi módszer kombinálva?
2016. okt. 24. 10:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hüvelygyűrű, spirál (szülés előtt is lehet, pl goldlily)
2016. okt. 24. 10:56
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha a gumit egyébként mind a ketten bírjátok ?? ( Nekem no gyógyszer és a gumit sem bírom. )

A helyetekben utána néznék a méretnek, nagyon sokan nem jót vesznek. Illetve több előjátékkal! Esetleg próbáld neki te feltenni, a női kéz matatása hátha segít mereven tartani. ( Csak vigyázz, Nehogy a körmöd kilyukassza. )

2016. okt. 24. 10:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Es ha nektek se tabi se gumi,mi valt be?
2016. okt. 24. 11:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Te hiába találsz valami tuti védekezési módszert.

Attól nem fog megoldódni a párod merevedési problémája.

Menjen el urológushoz. Biztosan van valami oka. És nem az a legvalószínűbb, hogy nem kíván eléggé. Tudom, hogy a férfiaknak ez ciki és utálnak orvoshoz menni, de az ő érdeke elsősorban, hogy kiderüljön, hogy mitől van. Tényleg lehet teljesen banális oka is. Pl. egy gyógyszer, ami helyett másikat kéne szedni. Felesleges ezért szenvedni. Utána kell járni. Vagy lehet, hogy így derül ki valami probléma, amit kezelni kéne, és anélkül komolyabb lehet.

2016. okt. 24. 11:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Akkor leírom újra: fogamzásgátló tapasz.

Rengeteg tanácsot kaptál már, mit vársz még?

2016. okt. 24. 11:27
 16/20 anonim ***** válasza:

A hüvelygyűrű (Nuvaring) bár hormonális, sokkal kevésbé károsítja a májat, mint a tabletta, mivel helyileg hat.

Ha egyáltalán nem akarsz hormont, akkor használj pesszáriumot (a Caya pesszárium simán rendelhető neten, nagyon jó kis találmány, én ezt használom, amióta nem lehet hormonálisan).

2016. okt. 25. 11:19
 17/20 anonim ***** válasza:
A Pharmatex nekem is csíp, a kúp is. Viszont a Patentex nem, próbáljátok ki!
2016. okt. 26. 18:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Az elsődleges probléma, hogy a párod képtelen felállni. EZEN kéne változtatnotok, mert amíg nem oldódik meg, várhatod te is a sült galambot.
2016. okt. 27. 09:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Az előző és a mostani barátom egyáltalán nem bírja az óvszert. Korábbi barátommal még legelőször mikor odáig jutottunk előjátékkal indítottuk be egymást, normálisan állt is neki, de amint felkerült az óvszer, csinálhattam bármit (kéz, száj, bennem volt) ment össze. Amint helyi fogamzásgátlóra álltam át, semmi hasonló problémát nem tapasztaltam.
2017. febr. 3. 02:31
 20/20 anonim ***** válasza:
56%

Igen, persze mert sok pasi bemagyarÁzza hogy mennyiree hudeszsar a gumi, meg jaj nem fog felállni, aztán nem is megy nekik.

De a csaj az o bénaságuk miatt tömje magát hormonnal. Na, EZ a szánalmas. Ha kívánok valakit nincs semmi, ami lelohaszthatná.

A párom legalábbis 10/10 áll mint a cövek, mert nem hisztizik, hanem rám, ránk koncentrál.

2017. febr. 3. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!