Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kivertem a barátomnak s utána kb 5 percre megujjazott. De nem ért hozzá a spermiumhoz, ő is biztosan állítja! csak kb 2 napja késik a menstruáciom s mind ezen stresszelem magamat, hogy vajon nem estem teherbe. Kérlek nyugtassatok meg! Tanán a tulzott stressztől nem jön meg?2016. okt. 17. 17:14
1/6 anonim válasza:
Magatol a stressztol is leshet, nyugodj meg, ket nap meg amugy is normalis. De ha nem megy vegyel egy tesztet
2/6 A kérdező kommentje:
És még szűz vagyok, nem feküdtünk le!
2016. okt. 17. 17:21
3/6 Orultseg123 válasza:
Na már megint "lehetek terhes?" -.-" fúúú
4/6 anonim válasza:
Újjazástól még senki nem esett teherbe. De ezek szerint még nagyon fiatal vagy és tudatlan vagy még a pettinghez is.
5/6 anonim válasza:
A stressz miatt késhet 2-3 napot a menstruáció. Az meg, h valaki ujjazástól esett teherbe...
Nyugodj meg, nem lesz gyerek.
6/6 SIDLER22 válasza:
Miaz hogy "na már megint"!? Ez az oldal pont arra van hogyha valakinek valami problemje van azt itt feltegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!