Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ebből lehet valami baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet valami baj?

Figyelt kérdés

Ma reggel szexeltem a barátnőmmel.A lényeg a következő:

óvszer nélkül csináltuk, de időben kivettem.Nem akkor amikor már jött, hanem még jóval előtte, amikor éreztem hogy közel van.Nem mentem bele a csajba,de félek hogy az előváladék miatt lehet valami.Bár az csak úgy ki szokott folyni, nem pedig lövell.Az igaz hogy a menstruáció után néhány nappal nem lehet teherbe esni?

Holnap mennénk felíratni az esemény utáni tablettát, mert szeretnék biztosra menni.De mások meg azt mondták hogy nyugodjak meg, mert nem lehet terhes.Légyszíves segítsetek!Félek egy kicsit.

2010. ápr. 25. 21:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
08:25 Mert mondta valaki, hogy nem az övé lesz?
2010. ápr. 27. 13:49
 22/24 anonim ***** válasza:
8:25, itt nem arról van szó, hogy ne védekezzenek a párok, ezt egy szóval sem mondtam. Azt mondtam, hogy annak az esélye, hogy az előváladéktól teherbe esik valaki elenyésző. Igen, szívás, ha így becsúszik, de ha meg annyira nem akar gyereket valaki, akkor védekezzen. Pont. Körülbelül ennyit mondtam eddig is.Inkább te is olvasd el alaposabban a dolgokat, mielőtt pofázol és beszólsz, hogy fogjam be.
2010. ápr. 27. 23:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Kedves közönség, olvassanak orvosi szaklapokat, ne fórumokon próbálgassák egymás idegeit..

[link]

Aki nem ért angolul, annak leírom röviden: NINCS az előnedvbe sperma

Pontosítás: akkor lehet az előnedvben sperma, ha 5 órán belül magömlése volt a férfinak

[link]

Igen, tudom, azt hallották a felvilágosításon, hogy van az előnedvbe sperma. Nem kell sok képzelőerő, hogy miért tanítják még mindig a megdöntött elméletet:a coitus interruptus ingyen van, mekkora bevételkiesése lenne a gyógyszergyáraknak..

Egy szó, mint száz nem kell izgulnod! Azok az emberek, akik stresszelnek, nem tudják alátámasztani kutatással az igazuk.

2010. ápr. 29. 22:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Akiknek pedig mégis összejött a gyerek nem kutatásra költöttek és gyógyszerre,hanem pelenkára. :S
2010. ápr. 29. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!