Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemeny utani tablettatol lehet esetleg teves halvany pozitiv a teszt?
Nem.
A teszt a HCG hormonra reagál, ettől lesz pozitív. Az esemény utáni tabletta nem okozhat ilyet.
Mikor történt ez? Mármint mikor vetted be és mikor lett pozitív a teszt?
Ha lefotózod a tesztet és felteszed, akkor meg tudom mondani.
Eleve a teszt akkor pozitív, ha két csík van, legalábbis általában ilyenek a tesztek.
Van, hogy az esemény utáni nem hat.
Ha a teszt pozitív, akkor terhes vagy. Mindegy, hogy a második csík halványabb, az is pont úgy számít.
Nem lehet tőle téves pozitív, mivel a fogamzásgátló tabletta nem tartalmaz HCG hormont, a teszt pedig annak a kimutatásán alapul - ahogy az 1. hozzászóló már leírta.
Amikor teszteltél, a használati utasításban előírt leolvasási időn belül jelent meg egy halván második csík?
Én eleve nem értem , hogy azt mondja csak 1 vonal van ott.
Ezért is kértem, hogy fotózza le a tesztet, mert másképpen ezen nem bírok elmenni.
Az is lehet, hogy egy sima száradási csík, ami ugye időn túli és érvénytelen.
Magyarországon élsz?
Mert ha igen, akkor bárhol tudsz venni tesztet.
Nem feltétlenül kell erős pozinak lenni egy tesztnek. Eleve a csík megjelenése HCG-re utal és ugye erre reagálnak a tesztek. A 10-es tesztek a legérzékenyebbek, aztán 20-as. Lehet, hogy a tiéd nem volt elég érzékeny és azért halovány.
Tesco, DM, Rossmann, gyógyszertárak. Itt mindenhol vannak tesztek. Arra figyelj, hogy ha letelt az ideje, tehát pl. 10 perc, akkor utána dobd ki, mert időn túl viszont megjelenhet egy másik csík, de az csak száradási csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!