Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire jók a Pharmatex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jók a Pharmatex termékek?

Figyelt kérdés

Szeretnék Pharmatex fogamzásgátlót használni ,ehez viszont meg kell határozni a hüvely váladék típusát,milyenségét.Ezt hogy kell?Milyen tapasztalataitok vannak a pharmatex termékek felől?( 18 )

A válaszokat előre is köszönöm!

2008. okt. 3. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

A hüvelyváladék vizsgálatával azt nézed mikor van peteérésed. A peteérés előtt 3-4 nappal a váladék nyúlóssá válik, szálat lehet húzni belőle a kezeddel. Előtte és utána pedig sűrűbb a váladék. A pharmatex használatához ezt nem kell feltétlen megtenni, csak ha még biztosabbra akarsz menni és ebben az időszakban nem vagy együtt a pároddal.

A pharmatexről a személyes tapasztalatom nem túl jó, én a tablettát próbáltam ki, ami csípett engem és a páromat is, azon kívül körülményes, főleg ha esetleg nem az ágyban akarnál szeretkezni. A biztonsági foka meg sem közelíti a hormonális fog.gátlókét vagy az óvszerét, én nem hagyatkoznék rá.

2008. okt. 3. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem bevált, bár a párom ki is száll belőlem a biztonság kedvéért...Engem egyáltalán nem csípett (kúpot használok), és szagát sem érzem,pedig sokan riogattak, hogy büdös, csíp stb...Ha csíp az csak azért van, mert fertőtlenítőszer van benne,és ha van valamilyen fertőzésed, gombád, akkor azt "irtja"!A hormonális fogamzásgátlót nem ajánlom, nekem petefészek cisztám lett tőle és hormonzavarom...
2008. okt. 3. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
én egyszer kipróbáltam a kúpot és nekünk is csípet, pedig tutira tudom h semmilyen gombám vagy más fertőzésem nem volt...előtte voltam orvosnál...szal van akinek csíp és van akinek nem, nekem nem volt túl jó érzés! :S
2008. okt. 5. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!