Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jók a Pharmatex termékek?
Szeretnék Pharmatex fogamzásgátlót használni ,ehez viszont meg kell határozni a hüvely váladék típusát,milyenségét.Ezt hogy kell?Milyen tapasztalataitok vannak a pharmatex termékek felől?( 18 )
A válaszokat előre is köszönöm!
A hüvelyváladék vizsgálatával azt nézed mikor van peteérésed. A peteérés előtt 3-4 nappal a váladék nyúlóssá válik, szálat lehet húzni belőle a kezeddel. Előtte és utána pedig sűrűbb a váladék. A pharmatex használatához ezt nem kell feltétlen megtenni, csak ha még biztosabbra akarsz menni és ebben az időszakban nem vagy együtt a pároddal.
A pharmatexről a személyes tapasztalatom nem túl jó, én a tablettát próbáltam ki, ami csípett engem és a páromat is, azon kívül körülményes, főleg ha esetleg nem az ágyban akarnál szeretkezni. A biztonsági foka meg sem közelíti a hormonális fog.gátlókét vagy az óvszerét, én nem hagyatkoznék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!