Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég biztonságos igy?
Használjatok gumi:)
gyógyulást!
A gumi nem árt sose tudtommal, inkább használj, nehogy baj legyen :P Bár a fogamzásgátló megakadályozza a gyereket.
(Vagy egyszerűen ne szexeljetek, és nézzetek valami filmet c.c)
#1es koszonom! :))
#2es igen megakadályozza, de az antibiotikum csökkenti a hatását :/
A teljes antibiotikum kúra alatt és még utána 1 hétig ajánlott a kiegészítő védekezés (óvszer).
Nemcsak, hogy csökkentheti a fog. gátló hatását az antibiotikum, hanem teljesen meg is szüntetheti, innentől fogva a megszakítás orosz rulett lenne! Azt gondolom, hogy egy alkalmat ki lehet bírni óvszerrel is. A gyerek szerintem nagyobb gond lenne!:)
Ma kezdem el szedni este szoval csak 1szem gyogyszer lenne a szervezetemben.
Köszönöm mindenkinek, akkor marad az óvszer!:)
"Ha szednem kellett antibiotikumot én mindíg 3 óra külömbséggel vettem be a gyógyszereket."
Nagyon nagy szerencséd volt! Ugyanis nem számít, hogy mennyi különbséggel veszed be. Az számít, hogy szedsz antibiotikumot. Teljesen mindegy, hogy mikor veszed be a fog. gátlóhoz képest, akkor is hatással van rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!