Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes? Bunkók ne.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes? Bunkók ne.

Figyelt kérdés

tegnap szeretkeztünk a barátommal, hüvelykúpot használtunk, kivártuk a betegtájékoztatón kiírt hatóidőt. Belém élvezett, 2 éve így védekezünk, nem volt belőle baj. CSAKHOGY: ugye folyik ki az anyag, én törlök és kipottyant egy kicsi félig felolvadt kúp. Hozzátenném hogy pár napon belül meg kell hogy jöjjön.

Válaszokat köszönöm, 20L

2010. ápr. 24. 00:20
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

háát, nem értek hozzá, de lehet hogy terhes lehetsz.

kevés az esély, hiszen nemsokára meg kéne hogy jöjjön, de azért megvan az az esély.

másrészt az egész kúp nyújt védelmet, nem pedig egy felet kell ugye felrakni, tehát ebből a szempontból sem mondanám hogy teljesen kizárt lenne a terhesség.

majd csináltass egy tesztet szerintem.

2010. ápr. 24. 00:27
 2/10 anonim válasza:
Bármi lehetséges! Nincs kizárva! Lehetsz az is, hisz maga a védekezés sem 100%-os!
2010. ápr. 24. 00:30
 3/10 A kérdező kommentje:

1: te hülye XDDDDDDDD

2, 3: köszönöm. :) csináltatni fogok, de asszem nem lesz gáz, ennél sokkal meredekebb helyzet is előállt már és abból se volt baj.

2010. ápr. 24. 00:32
 4/10 Beviz Elek ***** válasza:
55%
Természetesen lehetsz terhes (nem biztos hogy most, lehet pár év múlva)
2010. ápr. 24. 00:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes, de elég kicsi az esélye. Majdnem a legrosszabb időben vagy, és az a kúp is túl van méretezve, hogy hatékony legyen.

Egy hét múlva tesztelj.

2010. ápr. 24. 02:38
 6/10 A kérdező kommentje:
milyen legrosszabb idő? Nem termékeny periódusban vagyok, ne viccelj. Mi legrosszabb?
2010. ápr. 24. 02:46
 7/10 anonim ***** válasza:
72órás tabi megold mindent.
2010. ápr. 24. 09:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy baj lesz. De azért jó ha tudod, hogy a hüvelykúp csak megszakítással együtt biztonságos. Így előbb utóbb (ha termékeny időszakban is így védekeztek) terhes leszel. Lehet egy hónap múlva, lehet csak egy év múlva, de elég esélyes. Használjatok még vmit!
2010. ápr. 24. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:

"milyen legrosszabb idő?"

Termékenység szempontjából a legrosszabb. Ilyenkor a legkisebb a megtermékenyülés valószínűsége.

2010. ápr. 24. 15:03
 10/10 A kérdező kommentje:

ja jól van, én is erre gondoltam, csak nem voltam tuti hogy te is így :)

köszi a válaszokat.: )

2010. ápr. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!