Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor babám lesz, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor babám lesz, vagy hülyéskedik a szervezetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már 3 napja késik a menstruációm, és nagyon mérges vagyok. Júniusban hagytam abba a tabletta szedést (mert heti egy szexért minek mérgezzem a szervezetem vele), rá egy hónappal rendesen megjött, előző hónapban késett 3 napot, de megjött, most meg semmi jele!

Óvszert használtunk, és nem volt lyukas, de csak volt szex, és most parázok.

ELőző hónapokban előtte egy héttel ilyen barnás folyásom volt a menstruációig, azt betudtam annak, hogy a tabletta abbahagyása miatt volt, de most már az sincs, se semmilyen folyás, még normális sem. Fogalmam sincs, ez jó jel-e...

Ismétlem, nagyon mérges vagyok, hogy még egy jót sem tudok szexelni. Ráadásul heti egy szexért mindezt... :'((( Utálom, hogy nő vagyok.

Valami tanács? Még tesztért is félek elmenni... Ez lehet még a tabletta miatt? Mennyit késhet még? Olyanok válaszát várom, akik nők, és voltak már hasonló cipőben.

Jelige: "Egy nő két dologért mindenre képes: hogy legyen gyereke vagy hogy ne legyen gyereke."

(Viszont ha abortuszra kéne mennem, öngyilkos lennék.)

2016. szept. 25. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Az hogy 3 napja késik még nem jelenti, hogy terhes lennél. Ha gyógyszert szedtél és abbahagytad, akár 2 hetet is késhet. Ne idegeskedj, mert a stressz miatt is késhet. Régen (gyógyszerszedésen kívül) volt, hogy 2 hetet késett és volt, hogy egy héttel előbb jött meg és én is dühös voltam, mert alig kétszer szexeltem életemben és már bekaphattam a legyet? Persze óvszerrel.

Az előzőn kívül volt hogy késett, vagy csak egyszeri eset volt?

Én is szedek gyógyszert és volt hogy az abbahagyásán gondolkodtam, mert nálam 2 hetente egyszer van szex, de inkább szedem, mert sokkal biztosabb így.

Ha esetleg nem jönne meg 1 hét múlva se, akkor tesztelj, de ne idegeskedj! Tudom nehéz, de sokat segíthet. Ha esetleg így is, hogy védekeztél bekaptad a babát, akkor meg nem kell öngyiloknak lenni, hanem gondolkodni, hogy kell e a gyerek, vagy se és ha nem, akkor tényleg ab kell. :/ Ez sajnos ilyen. Ez a nők sorsa.

2016. szept. 25. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
400 Ft egy teszt ha már késik akkor nyugodtan megcsinálhatod a tesztet.. Egyébként meg egyetértek heti egy szexért felesleges fogamzásgátló tablettával bombázni a szervezeted. Kell egy kis idő mig helyre rázódik a szervezeted hisz amig szedted a tablettát nem is volt rendes menstruációs vérzésed csak megvonásos vérzése.. A nőgyógyászom szerint 1 hét késés még belefér.. De ha nem szakadt el az óvszer akkor nem vagy terhes.. 22 L
2016. szept. 25. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia

Ahogy abbahagytad a gyógyszer szedését így felborult a hormonháztartásod és a szervezetednek újra meg kell tanulnia menstruálni és ez nem egy-két nap, emlékezz vissza tinikorodra mikor legelsőnek megjött és utána mennyi idő alatt állt be újra.

Terhes nem vagy, nyugodj meg mert ha csak jobban ráparázol attól csak még jobban fog késni, tesztet szerintem feleslegesen veszel inkább próbálj meg várni türelemmel.

20/L

2016. szept. 25. 10:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, most kicsit megnyugtattatok. Várok még a jövő hét csütörtökig a teszttel, és addig megpróbálok lenyugodni. :)

Tényleg biztosabb a tabletta, de azt sem szeretném, hogy amikor már gyereket szeretnék, akkor esetleg ez gond legyen. Úgy olvastam, hogy manapság amúgy is siralmas a termékenységi ráta... Egyébként is még a volt barátom beszélt rá a gyógyszerre, én már akkor is elleneztem kissé. De azért most még nem jönne jól egy bébi, bár azért én szívem szerint megtartanám, hiszen már 22 éves vagyok, de még legalább 2 évig suliba járok. :(

Hát a kérdésre válaszolva, több, mint 2 évig szedtem gyógyszert, azzal nekem semmi gondom nem volt, mindig pontosan megjött ugyebár a mensim. De előtte is, amikor még "tiszta" voltam, nekem normál 28 napos ciklusaim voltak, egyszer-egyszer fordult elő 1 hét késés, meg egyszer tán 3 hét, de akkor még szűz voltam. :D

Hát, remélem, csak a gyógyszer mellékhatása ez most. Pattanásokat már látom, hogy szépen jönnek elő. :D Meg különben lehet, hogy azért is késik, mert kicsit felfáztam, bár ez csak egy tipp.

2016. szept. 25. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Olyan kapcsolatba ahol hetI egy szex van nekem nem kellene.. kiveve ha kulonosebb oka van.:) sztem jol tetted
2016. szept. 25. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Abbahagyás után teljesen természetes, hogy akár 1 évig is nehezen talál magára a szervezet. Össze-vissza vérzés, mindenféle tünet előjöhet! Ha segíteni akarsz neki, tarts tisztító kúrát! Májtisztító tea ilyen hűvös reggeleken vagy esténként elnyalogatva tök jót tesz! :)

Természetesen gumi mellett is előfordulhat baba, de csak ha nagyon nem jól van használva/rossz minőségű! Ahogy olvasom, nálatok nincs ilyen gond!

Ha ennyire ideges vagy, tarts otthon tesztet. 1x megveszel 10db-ot és mindig "kitöltöd", ha késik! :)

2016. szept. 25. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, azt kihagytam, hogy a felfázásra vegyél tőzegáfonya kapszulát és no szex míg rendbe jössz! Nem kell a drága V...nal, az olcsóbb Bé.es is jó! :) Vagy van tea is belőle és vörösáfonyát aszalva is lehet venni, nagyon fincsi! :)
2016. szept. 25. 17:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Puszi mindenkinek :))
2016. szept. 25. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!