Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak 30-as fogamzásgátlóról 20-ra váltással kapcsolatban?
Az első fogamzásgátló tablettám nem vált be, folyton véreztem tőle.
Másik orvos másikat írt fel, 30-as erősségűt, és azt mondta, hogy 2 csomag után csökkentjük az erősségét, és utána 20-ast szedhetek.
Az a kérdésem, hogy valaki volt-e már hasonló helyzetben, és ha igen, a váltásnál tapasztaltatok-e valami negatívumot? Pl. a gyengébbtől véreztetek, az nem volt elég stb.
Köszönöm!
Nekem a gyenge (korszerű) egyáltalán nem vált be, véreztem közbe, és peteérésem is volt! Szerencsére nem lett baba mert akkor épp nem volt párom, de így belegondolva....
Most a legerősebbet szedem, ami igaz nem túl egészséges, de véd rendesen, a vérzésem is oké és nincs negatív mellékhatása. De ettől függetlenül neked még jó lehet!
Köszi a válaszokat.
Azt honnan tudod, hogy volt peteérésed?
Félelmetesen hangzik. Én eddig abszolút nem paráztam, de tényleg ebbe belegondolva... uhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!