Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van! Segítenétek?
Figyelt kérdés
Na hát az van ,hogy a múlt hónapban elszakadt a gumi ak vettem be tabit de abban a hónapban nem jött meg ...ès ebben se....Viszont ma együtt voltam baratommal ès megint elszakadt a gumi .Ak most lehetek terhes ? Ha megint veszek be tabletát az nagy baj lenne ? Vagy mit csináljak ???2016. szept. 23. 19:28
2/8 anonim válasza:
Azt értem én hogy tabit betudsz venni. Nem is leb.szni akarlak, de miért nem csinálsz egy terhességi tesztet vagy miért nem mész el egy nőgyógyászhoz? sokminden okozhatja hogy nem jön meg.
26/F
3/8 anonim válasza:
Tesztet vegyél. Ha azt jelzi, hogy terhes vagy, konzultálj egy nőgyógyásszal, hogy milyen lehetőségeid vannak. Ne csinálj magadtól semmi hülyeséget!
22/L
4/8 anonim válasza:
ne hallgass az elsore mert te már dupla terhes vagy! gratulálok de aý esetedben nem ikrek lesznek hanem az elso gyerek retardalt a másik meg még retardáltabb lesz :( sajnálom hogy rossz hírt kozoltem. semmit ne csinálj noni fog a hasad és valószinuleg a pasid nem fog támogatni :)
5/8 vkdfjhsnk válasza:
Irány a nőgyógyász + terhességi teszt
6/8 anonim válasza:
Csinálj egy terhességi tesztet menj nőgyógyászhoz. Az esemény utáni tablettát 1 évben csak kétszer lehet alkalmazni és max 3-6 hónap különbség kell hogy legyen a két tabletta között mert egy lórugásnyi hormon bomba és tönkre teszi a szervezeted. Én nem tudom hogy a sok fiatal vagy velem egykorú hogy szexel hogy állandóan el szakad a gumi. Évek óta használok óvszert több fajtát próbáltam és különböző méretű és vastagságú párjaim voltak de valahogy nálam még egy óvszer sem szakadt el mióta nemi életet élek... 22 L
7/8 anonim válasza:
#6 van gyári hibás, pl amit csomagolásnál élére hajtottak és simán félbe szakad. De ha szűk a csaj akkor is simán el tud szakadni.
Nekem pl volt szűk barátnőm akinek nagyon heves orgazmusai voltak. Egyszer sikerült egyszerre elmenni és simán eltépte a gumit, amit már tele lőttem. Mentünk is 72órást venni majd 3 hétig folyamatosan menstruált. Jó volt. (Y)
8/8 A kérdező kommentje:
Nállam meg az a baj hogy negatív a teszt de nem fog megjönni a sok hormon miatt
2016. szept. 24. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!