Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki tudja, legyen szíves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki tudja, legyen szíves mondja meg, hogy mikor/kinek ingyenes az abortusz? -->

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy annak aki valamilyen betegség miatt nem tudja kihordani a gyermeket, és olyanoknak, akik szociális támogatásban részesülnek, csak egy részét kell kifizetniük. Pontosan ez mit takar? Kérem csak az válaszoljon aki biztosan tudja. Köszönöm.
2010. ápr. 23. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
ha úgymond "szegény" vagy, és ezt tudod igazolni papírokkal, akkor kérhetsz rá segélyt. vagy kifizetik az egészet, vagy átvállalnak belőle, vagy végső esetben részletfizetést kaphatsz rá.
2010. ápr. 23. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt abortuszom, de nem kellet fizetni, mert elhalt a magzat. Viszont, ha egészséges lett volna, akkor kb.20000ft lett volna.
2010. ápr. 23. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:

"A terhességmegszakítás térítésmentes a szociális intézményben lakóknak, az állami gondozottaknak, a rendszeres szociális segélyben részesülőknek, a beteg gyermek után családi pótlékot kapó anyáknak, továbbá azoknak, akik vakok személyi járulékában vagy fogyatékossági támogatásban részesülnek.

A gyest és anyasági támogatást felvevőknek az abortusz árának a felét, a munkanélküli-járadékban, kiegészítő családi pótlékban és ápolási díjban részesülőknek a 30 százalékát kell kifizetniük. "

forrás: [link]

Remélem csak érdeklődsz, és nincs rá szükséged:(

2010. ápr. 23. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Hm...elnézést, ez 2004-es cikk. Azóta nem tudom változott-e.
2010. ápr. 23. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!