Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetünk már együtt vagy még nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetünk már együtt vagy még nem?

Figyelt kérdés
Múlthéten csütörtökön vettem be az utsó szem antibiotikumot, mellette fogamzásgátlót szedek,de próbáltam legalább 2 óra hosszát várni a két gyógyszer bevétele között. Lehetünk már együtt védekezés nélkül? Elméletileg eltelt az egy hét...
2010. ápr. 23. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
szeritnem ha nem volt hasmenésed az antibiotikumtól,akkor lehettek.nekem azt mondta a dokim,hogyha nincs az antibiotikumtól közti vérzésem,és legalább 2 hete szedem folyamatosan a fogamzásgátlót,akkor nem lehet gond.
2010. ápr. 23. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Inkább gumi.az biztosabb;)

13/L

2010. ápr. 23. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
A gumi egyáltalán nem biztos. Elég nagy bajt okoz a lányban.
2010. ápr. 23. 13:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Már vagy hat hónapja biztos szedem, és nem volt köztes vérzésem sem. Egyik ismerősöm is azt mondta hogy neki nem volt semmi gáz tőle.

Köszönöm a válaszokat.

2010. ápr. 23. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
ha letelt az egy hét már lehet
2010. ápr. 23. 13:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretjük a gumit, ezért is szedem a fogamzásgátlót. Ha nagyon muszáj és végszükség van csak akkor.
2010. ápr. 23. 13:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Illetve a mensimhez is közel járok már, még kb 5 tabim van. Nem lehet már baj ugye?
2010. ápr. 23. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
nem nem lehet baj.
2010. ápr. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!