Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ez így biztonságos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így biztonságos?

Figyelt kérdés

Barátommal eddig csak gumit használtunk, de msot kiszakadt egy. Oké, azért elég jó az arány, meg minden, de arra gondoltunk kiegészítésképpen pharmatexet használnánk a "neccesebb" napokon. Melyek ezek a napok? nagyjábol 30 napos a ciklusom, 10-17 nap elég biztonságos lenne, nem?

Ilyen szereket lehet minden gyógyszertárban kapni?

2010. ápr. 22. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Vmi dokival beszéld meg.
2010. ápr. 22. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
igen, jó a pharmatex. amugy minden nap " necces " lehet. sose vagy biztonságban, kivéve, ha tabit szedsz, ami leállitja a peteérést.
2010. ápr. 22. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
ja, és ugye bevettél 72 orasat? vagy terhes akarsz lenni?? sok gumiszakadásból lett már gyerek.
2010. ápr. 22. 16:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Persze, vettem be, minden okés, meg is jött azóta, teszteltem is :)

Értem, hogy minden nap van kockázat, de ugye "alap" esetre lennék kíváncsi. Ez egy kis plusz lenne, elég sokáig semmi bajunk nemvolt a gumival, de most megijedtem, fogamzásgátlót meg még 1-2 évig nem szeretnék szedni.

2010. ápr. 22. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
hany eves vagy? azt ajanlom, h ovulaciós mikroszkópot vegyél, majd a gyógyszertáros minden elmond, amit kell, ezzel a kis mütyűrrel megtudhatod, h mikor vannak termékeny napjaid, és akkor pharmatex. de a pharmatex se biztonsagos, ha kiszakad a gumi, és belédélvez. annyi spermával nem tud elbánni.
2010. ápr. 22. 16:53
 6/8 A kérdező kommentje:

17 vagyok. Tudom, szedhetnék már fogamzásgátlót elvileg, de sokat olvastam utána dolgoknak, és amíg jobban tombolnak a hormonjaim nem szeretnék bekvarani.

Ez a mikroszkóp dolog lehet jóötlet, és bár halottam hogy a pharmatex nemtúl megbízható, abban reménykedem, hogy egyszerre két módszer csak nem monjda már fel a szolgálatot =)

2010. ápr. 22. 16:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja, és halottam ilyen hőmérös-nyálka vizsgálatos dologról, ha valaki tudna nekem linkelni oldalt (vagy leirni itt) hogy honnan lehet ezt megtanulni nagyon megköszönném! Guglival nemvagyunk jóbarátok, nemtaláltam semmi olyat ami tényleg pontosan és szavahihetően leírja:)
2010. ápr. 22. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:
méhnyaknyákvizsgálat? ehh.. komolyan azt akarod? felnyulni egész a méhszájadig? mert ezt igy kell. nem vmi higiénikus, és gondolj bele, h az ott mennyire érzékeny terület, és nem nehéz vmi bacit bevinni. a kéz mindig piszkos. ezt jol jegyezd meg. a pharmatex max. akkor biztonsagos, ha elszakad a gumi, és 1 kis előváladék kerül beléd, de akkor se mindig. ha meg belédélvez, akkor sz.rt se ér. kombinald azért pharmatex-el, ovu - mikroszkóppal, de ha belédélvez, akkor csak a 72 oras tabi segithet. a tabi meg nem olyan vészes, én is szedtem, és semmi bajom nem lett tőle. most szüneteltetem. jobb, és biztonsagosabb, mint az óvszer. sokkal. :)
2010. ápr. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!