Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Attól tartok, terhes vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól tartok, terhes vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogyan mondjam el a szüleimnek? Úgy tudják, szűz vagyok.
2010. ápr. 21. 19:49
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Mond el a szüleidnek face-to-face. Max jól leb*sznak v vmi máás. De ne legyél gyáva, ha már egyszer felelőtlen voltál vállald be a balhét!!!!
2010. ápr. 21. 20:11
 22/47 A kérdező kommentje:

teszt meg minek nincs mensim 2 hónapja :(

félek hogy egy idö múlva már még nagyobb lesz a hasam és lebukok elöttük.

2010. ápr. 21. 20:12
 23/47 anonim ***** válasza:
sztem kamu....
2010. ápr. 21. 20:13
 24/47 anonim ***** válasza:
hát ha 3 hónapja nincs meg inkább egy nőgyógyászt keress meg de gyorsan, mert telnek,múlnak a napok és te még mindig nem tudsz semmit.
2010. ápr. 21. 20:14
 25/47 anonim ***** válasza:
De akkor legalább szakítottátok volna meg!!! Most beléd élvezett arra válaszoljál már!!
 26/47 A kérdező kommentje:
Igen belém élvezett!
 27/47 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász látott már valaha??
2010. ápr. 21. 20:15
 28/47 anonim ***** válasza:
Pffúúú te nagyon hülye vagy bakker! De tényleg, felesleges neked írni bármit is! Vagy Fake vagy ekkora barom vagy!
 29/47 anonim ***** válasza:

ja kezd bűzleni nálam is!

Egyébként én is tartom az álláspontom aki hülye szüljön meg(16 évesen)!

F21(a hülye)

30/47 anonim ***** válasza:
KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!KAMU!
2010. ápr. 21. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!