Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha terhes vagyok? Annyira aggódok. A fiúm nem akart gumit huzni, de nagyon megkivántuk egymást.
Gratulálok neked is meg az idióta pasidnak is. Őfelségének nincsen kedve gumit húzni, te meg szenvedj egy hónapig, hogy megjön-e, aztán vagy hordd kilenc hónapig és szüld meg vagy vetesd el. Gyanítom akkor persze otthagyna a pics*ba gyerekkel mindennel együtt.
1. Menj el nőgyógyászhoz, meséld el neki mi történt. Ha tud, akkor ad vmi esemény utánit. (Teszem hozzá 3 nap után már vajmi kevés esélye van, hogy hat).
2. Imádkozz
3. Ha késik a menzeszed vegyél tesztet.
4. Ha nem vagy terhes, adj hálát az égnek, és tanulj az esetből.
5. Ha terhes vagy, akkor rohanj édesanyádhoz, akár meg akarod szülni akár nem. (Ha meg akarod szülni, akkor nem árt, ha tud róla, ha el akarod vetetni, azt 18 év alatt nem lehet szülő nélkül)
6. Írass fel fogamzásgátló tablettát (bár erősen gyanítom, hogy ha nincsen pénzed abortuszra, akkor gyógyszerre sem lesz)
Vagy mondd meg a pasidnak, hogy húzzon gumit. Ha nem akar, akkor rúgd ki.
Még nem vagy terhes,mert e megtermékenyüléshez több idő kell(10-14 nap)
Peteérés környékén voltál?
Az erkölcsrendészeknek akik rászorultsági alapon osztják itt az észt,csak annyit,hogy Ti is mind voltatok fiatalok és nagyon hülyék...Csak akkor még nem az interneten kérdezősködtetek,hanem a barátaitokat idegesítettétek ezekkel vagy hasonló kérdésekkel...
kedves előttem válaszoló!
Te valószínűleg voltál ilyen hülye, ezért magadból indulsz ki.
De már ne is haragudj, de 30 éves pályafutásom alatt sikerült megoldanom h ne maradjak terhes, pláne nem mások "nyakára" ne szüljek.
Majd ha el bírom tartani.
A magadfajta i.diota emberek miatt tartunk ott ahol. Lehet h neked mindegy hogy mennyi adót kell fizetned h másokat eltarts, de nekem bocsi...de rohadtul nem mindegy!
Na állj le légyszíves!
Az dobja már rá az első követ aki nem csinált ilyet vagy ennél nagyobb butaságot...Mindenki álszenteskedik a tökéletes védekezésről stb.Lehet,hogy sokan nem ilyen esetben követnek el hibát(mint pl. Te sem állításod szerint),de ennél sokkal durvább dolgokat is megcsinálnak mégis lehurrogják itt az embert.
Mi az,hogy az olyan idióta emberek mint én?!Meg mit hülyézel Te le?!
Állítsál már magadon és a hangnemeden öreg...
És különben sem azt írtam,hogy nyugodtan csinálja mert nem lehet terhes...Abszolút nem is biztattam.Hanem,hogy nem ilyen hangnemben kellene válaszolni még ha 1000-jére is van feltéve az ilyen kérdés.
Na hallod,még én vagyok az idióta.
22:14: Megtisztelő olyan emberrel -akár csak így képernyőn keresztül, írásban- találkozni, aki soha életében nem követett el hibát és joggal mondhatja el magáról, hogy tökéletes. Irigyellek.
Én is meg tudtam oldani mindig a saját problémáimat magam, mégis úgy gondolom, hogy sokkal könnyebben oldódnak meg a dolgok, ha az ember más, kívülálló embereket is bevon.
Amúgy megjegyzem, erre a korosztályra kell majd támaszkodnod nyugdíjas korodban. :)
nenm vagyok öreg. És igen, én nem szülök más nyakára bocsika. Nem állítok magamon, állítson az magán aki felelőtlenül kefél a családom meg még nagyon sok más család meg eltartja az adójából a sok ingyenélőt.
Nem kell erre a korosztályra támaszkodni, hiszen erre találták ki a magánnyugdíjpénztárt ti nagyon okosok. -.-
Amúgy meg elég szomorú h ilyen normálatlanul gondolkoznak egyesek h mindenki szexeljen nyugodtan, majd ott az abortusz..az segít.
Egyébként senki nem mondta h én tökéletes vagyok és azt sem h nem hibáztam sohasem. De én büszke vagyok magamra h ha el.baszok vmit azzal nem másnak okozok kárt,hanem magamnak, viszont a saját erőmből helyre is tudom hozni!
Különben nem csináltam "durva" dolgokat, pláne nem felelőtlen hülyeségeket apámék nyakára.
amúgy attól rohadtul meg fog oldódni a baja h csinált egy felelőtlenséget ide kiírta, és láss csodááááát!!! Megoldódott.
Nah persze. Ti neten keresztül meg bírjátok oldani h megjöjjön neki? vagy vissza bírjátok forgatni az idő kerekét??
hát ez kész...pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!