Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Védekeztünk, de félek, h lecsorgott a hüvelyemhez a cucc. Nem élvezett belém, hanem a derekamra.
utolsó vagyok. Csak addig hagyott nem nyugodni a dolog míg találtam egy idevágó kérdést az oldalon:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
az vagyok aki linkelt.
Egen egy kicsit nem tökéletes a hivatkozásom, de hogy van egy ilyen állítás az biztos. Sajnos az igazamban nem vagyok 100%-os. Sőt olvastam hogy azért savas a női folyadék, hogy a baktériumokat távol tarsa ami szintén teljesen jó. De valahogy érzem az igazam.
a 72óráshoz nem vizsgálnak meg
dee sztem ez doki függő is.. mer ismerek olyat akit megvizsgáltak elötte meg olyatis akit nem:D
ne a f.szon járjon az a hülye agyad, hanem a tanuláson. 17 évesen nem kéne h gyereket szüljél, pláne nem h más tartsa el helyetted.
Ha pedig szexelsz, legalább védekezzél vazze!
Elhűlve olvastam amit írtál...
Úgy gondolom, ha egy fiú nem hajlandó óvszert használni (csak mert neki teljesen mindegy), akkor nem csak, hogy felelőtlen nem is szeret igazán - hiszen, ha becsúszna a gyerek, fogadnék rá, hogy első dolga lenne lelépni, hiszen az előbb említett tényből kiderül, hogy alkalmatlan az apaságra.
Ha meg nem szeret, akkor miért fekszel le vele? Bármilyen hihetetlen is 17 évesen, a szex nem csak arra való, hogy kielégülj... (Mondom ez én, veled egyidősen... :P)
Ráadásul belegondoltál már, hogy mekkora felelősség egy gyerek? Vagy csak simán elvetetnéd? Meg tudnád ölni a saját gyereked? A szüleid mit szólnának? 17 évesen miből tartanád el? stb...
Ha óvszer nélkül szeretkezel (khmm...szexelsz), igenis terhes lehetsz. És ez óriási felelőtlenség.
Márpedig akiben ennyi felelősség sincs, az éretlen. Ha meg valaki éretlen, az ne éljen szexuális életet. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!