Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van a terhességre?
Figyelt kérdés
Barátommal gumival szoktunk szexelni es mielott elmegy kiveszi orallal Folytatjuk. Egyszer ketszer rovid idore próbáltuk kotton nélkül és tudtommal akkor nem volt elovaladek.2016. aug. 25. 11:49
1/6 Deflohelp válasza:
Ha volt merevedése, akkor ott (cseppnyi) előváladék is volt.
Nagyon kicsi az esélye attól teherbeesni, de nem nulla!
Nemrég egy válaszoló írta, hogy az eredmény "itt uzsonnázik mellettem".
2/6 anonim válasza:
Basszus, te belelátsz a hüvelyedbe szex közben, hogy tudd, nem volt előváladék? Ügyi kislány vagy :*
Egyébként meg aki védekezés nélkül szexel, az lehet terhes és kész. Hogy mekkora eséllyel az változó, de LEHET!
3/6 A kérdező kommentje:
Es ha menszesz utan 2 héttel próbáltuk gumi nelkul 20-30 mpre akkor is van esély?
Azert gondoltam h nem volt elovaladek mert szoktam latni h ha kijön
2016. aug. 25. 13:03
4/6 anonim válasza:
#3:
Még mindig nem vágom, hogy hogyan látod, hogy a hüvelyedben lévő farokból pár csepp kijön ... :-S
Menzesz után két héttel vagy kb. középidős, azaz akkor vagy kb. a legtermékenyebb.
5/6 anonim válasza:
Én is szolgálhatok élő példával.2 alkalommal próbáltuk ki mi is egy kicsit gumi nélkül. 13 hónapos a kislányom! :) De nálunk nem okozott gondot, hogy jött. Ha nem szeretnél teherbe esni kérdező,akkor védekezz! Nyugtathatod magad mindenfélével ha jobban esik,de simán teherbe lehet esni ilyen módon is. Egyébként minimális az esélye.
6/6 anonim válasza:
Azt az egyet magyarázzátok el legyetek szívesek, hogy mi a francért jó "20-30 mp-ig" gumi nélkül dugni? Miért?! Hogy naponta meg tudjátok kérdezni, hogy lökött rajtam kettőt, biztos nem vagyok terhes de azért mennyi az esély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!