Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire esélyes, hogy kiszaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire esélyes, hogy kiszakad az óvszer?

Figyelt kérdés

Eddig úgy tudtam, hogy 90%+ védettséget ad, de egy barátnőm azt mondta hogy csak 60% körülit mivel könnyen kiszakad és egy pici szakadást nem lehet észrevenni(és hogy a 90% a betegségekre vonatkozik). Én a szakadásról is úgy tudtam, hogyha kiszakad az elég észrevehető. Nem szedek fogamzásgátlót, de most megint van barátom akivel lefeküdnék, viszont barátnőm a frászt hozta rám és végül azt gondolom, hogy eddig csak szerencsém volt, hogy nem lettem terhes...

L/18

2010. ápr. 20. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az óvszer baromi ritkán szakad ki ha megfelelően óvatosan bánnak vele...

A védelmi hatékonyságot pedig nem a kiszakadás valószínűsége szerint mérik, hanem az esetleges gyártási hibákat (apró lyuk, stb) belekalkulálva. Az meg valami 99%. És csak azért írják rá, hogy ne lehessen perelni a gyártót, ha gyerek lesz...

Ne parázz!

2010. ápr. 20. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha megfelelően használjátok, akkor nagyon kicsi az esély, hogy kiszakadjon.

Ne maradjon alatta levegő, és ne sértsétek föl pl körömmel.

2010. ápr. 20. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
4éve élek rendszeresen szexuális életet gumival és még csak 1x szakadt ki, de azt is észrevette a párom. szóval ha véletlenül mégis kiszakadna a párod egyből észrevenné h hoppá pár fokkal melegebb lett:D nyugi, nyugodtan feküdj le a barátoddal nem lesz semmi gond (de ha ne adj isten mégis akk go 72órás tabletta)
2010. ápr. 20. 15:20
 4/9 anonim válasza:
markas ovszer pl LONDON a legjobb nem szakad el. Durex mar szakadt el, de eszrevehetö volt es hasznalj sikositot h ne szaradjon ki akkor nem nyulik annyira.
2010. ápr. 20. 15:59
 5/9 anonim válasza:
100%
egyebkent ha elszakad nem kis lyuk lesz hanem nagy :-)
2010. ápr. 20. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
nem szakad ki, ha nem vagytok vadak. elég körülményes.. nekunk 3 x szakadt ki. a durex arousert ajanlom, az még sose.
2010. ápr. 20. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szex után töltse meg a fiúd vízzel mikor leveszi, akkor a legapróbb szakadások is látszanának. Mi így csináljuk régóta, nemvolt semmi gond. Barátnőd valamit félrenézhetett :)
2010. ápr. 20. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha megfelelően használjátok (nincs alatta levegő, elég nedves vagy, nem sértitek fel körömmel, stb.), akkor nagyon kicsi a valószínűsége hogy elszakad, nekünk fél év alatt egy sem szakadt el, pedig heti 3-4x szeretkeztünk.

Amúgy a Lifestyles óvszerek jók, ajánlom. :)

2010. ápr. 20. 18:48
 9/9 anonim válasza:
Ha 60%-lenne, akkor sztem nem sokan használnának óvszert... a 60-40 az kb a "majd meglátjuk, talán szerencsénk lesz"... szóval ez a százalék f@szság... Aki 99%-ot irt, az a helytálló
2010. ápr. 20. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!