Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innentől kezdve biztonságos?
Lenne egy kérdésem. Ugyebár most tartok a tabletta második levelénél. Ma vettem be belőle a harmadik szemet. Ugye ez a második hónapom Ezelőtt sose szedtem tablettát.
A lényeg az, hogy innentől védett leszek? Ám nem a menstruációm első napján szedtem be. Mert például két barátnőm is van akik ugyanígy, nem a mensi első napján kezdték el szedni. És ugyanúgy hat, csak nem tudom, hogy így a második levéltől számítva ugyanúgy védett leszek mintha a menstruáció első napjától kezdve kezdtem volna el szedni?
De a 7 napos szünetben rögtön az első nap megjött. Szóval a kérdés, hogy mivel elkezdtem a második levelet akkor elméletben már védett vagyok. Csak ugye nem a menstruáció első napján kezdtem el szedni, hanem előtte, nem vártam meg, hogy megjőjön.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
a 2. levélnél már védett vagy. amint megjött az első tablettás menzeszed, már védett vagy.
az okoskodóknak pedig üzenem h gyakran orvos utasítására történik az h nem a menzesz első napján hanem a 3. vagy az 5. napon kell bevenni az első tablettát (ez megakadályozhatja a közti vérzéseket)
az első levél beszedése után már védett vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!