Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendesen hat a gyógyszer?
pár hónapja szedek gestomix 20-at.2-3. napra van írva a menzesz de nekem mindig a 4-en jön meg.
valamint nem lett tőle szebb az arcom és a görcsök is erősek néha
Igen, nyugi! Nekem 5. gyógyszermentes napon szokott és sokszor még a 2. hatóanyagos szemnél is tart! Szedd rendesen és nem lesz baj!
Ha komolyabb bőrproblémáid vannak, olyan gyógyszer kellene, ami csökkenti a tesztoszteron szintet!
A görcsökre nem mindenkinek jó.. :(
köszi mindenkinek:)
hát azt hogy szebb lesz az arc azt kb.mindenki mondja.:D csak nekem nem vált be.
A gorcseim nem lettek erősebbek meg más olyan sincs ami miatt valtanom kene.
Hát, nem vagy egyedül, én több tablettát szedtem mire végre kiderült hogy az okozza a súlyos aknét, szünetben mindig jobb volt az arcom állapota, egy hatóanyaga a tabletta formának,plusz a sárgatest formája is valószínűleg hozzájárult! Gyakori mellékhatás amúgy, ahogy a menzesz is lehet fájdalmasabb. Gyűrűre váltottunk és azóta egy db pattanásom nem volt! Egyik hónapról a másikra megszűntek a mély, göbös pattanások.
Nekem mindig 4-5.nap a vérzés, tablettával és gyűrűvel is, nem kell 2-3.-nak lennie az egy tájékoztató dolog. Amúgy hat ettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!