Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ebből gond? Mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből gond? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hetedik nap helyett a hatodik napon vettem be a fogamzásgátlót. Mit csináljak?
2010. ápr. 17. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy lenne ebből valami komoly gond, legfeljebb csak áttoltad pár nappal a ciklusodat! Ez nem tul jó, ügyelj rá hogy ne forduljon elő mégegyszer és nem lesz gond! Amugy az én nőgyógyászom szerint, vagyis én ugy tudom hét nap szünet van, ami azt jelenti hogy a nyolcadik napon kell elkezdeni a következő dobozt! de érdeklődj inkább utána a nőgyógyászodnál!
2010. ápr. 17. 16:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul irtam.hétfön kellett volna bevennem.de vasárnap vettem be.7 mentes nap helyett csak 6 volt.:S
2010. ápr. 17. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát akkor az mégjobb, szerintem ne izgulj ezen!!! Csak figyelj oda legközelebb, az ilyennel nem szabad játszani, de én azt mondom inkább vedd be hamarabb mint hogy véletlen elfelejts egy nap! Tényleg nincs mitől tartanod, én már 5 éve szedem, tudom miről beszélek, de hát amennyi ember annyi szokás... :)
2010. ápr. 17. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!