Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan az a fog. Gátló, de két különböző betegtájékoztató. Melyik a hihető mit tegyek?
Sziasztok. Reziát szedek. Minden este 6-kor,legkésőbb hétkor szoktam bevenni a tablettát,most azonban sajnos nem volt rá lehetőségem csak másnap reggel 10 körül (tehát több,mint 12 óra telt el).
Az egyik tájékoztató azt írja,hogy 12 óra elteltével csökken a hatás, a másik tájékoztató pedig azt,hogy 24 órám van pótolni a szemet és a hatás még biztonságos lesz. Most melyik az igaz?
Ráadásul az első sorból hagytam ki a hatodik szemet,és voltam már együtt a párommal a héten,és belém is élvezett.
Itt 12 órát ír: [link]
Itt pedig 24-et:
Én ezt nem értem :(
Keresem csak még nem találtam meg,ezért néztem utána a neten.
Nőgyógyászommal csak kedden tudok beszélni,másikat nem ismerek.
Köszi a választ.
Tehát most nagy a kockázat,hogy teherbe estem? Imádkozáson kívül tehetek valamit?:(
Fél éve szedem egyébként.
Én eddig minden fogamzásgátlón 12 órát láttam bevételi határidőnek. Szerintem a 24 hülyeség.
Egyébként lehet esemény utànit bevenni tabletta mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!