Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megszakításossal akar védekezni, hagyjam neki?
Figyelt kérdés
Azt hozzátenném, hogy eddig mindkét exével így csinálta évekig, és nem volt semmi baj belőle. Naptármódszerrel kombinálva mennyire lenne biztonságos így?2010. ápr. 15. 19:14
11/21 anonim válasza:
Ha terhes szeretnél lenni,akkor igen. :)
18/L
12/21 A kérdező kommentje:
:(
2010. ápr. 15. 20:00
13/21 anonim válasza:
Mi is így "védekeztünk" a barátommal és nem lettem terhes... sőt a barátnőmék is így "védekeztek" régebben a barátjával és ő sem lett terhes. Persze lehet, hogy mindkettőnknek csak szerencséje volt ;)
14/21 A kérdező kommentje:
hát ezaz...
2010. ápr. 15. 20:18
15/21 anonim válasza:
de most tényleg, miért nem lehet normalisan védekezni? vagy akkor irass tabit, addig meg ovszer.
16/21 A kérdező kommentje:
normálisan védekezünk, csak kérdeztem, nyugi
2010. ápr. 15. 20:28
17/21 anonim válasza:
Először is: nem biztonságos.
Másodszor: Az osztályfőnököm a legkisebb gyerekét így szülte meg. Pedig ő már ugye öregebb volt, (a gyerek 7 éves), a férjével így védekeztek évekig. Aztán csakugyan becsúszott. Nem szabad. Óvszer, tabletta, vagy holland módszer.
18/21 anonim válasza:
Tudod mi az a pearl index? Ezzel mérik a fogamzásgátló eszközök hatékonyságát. Azt mutatja, hogy 100 nő közül, aki az adott módszerrel védekezik, egy év alatt hány esik teherbe.
A megszakítás pearl értéke 35.
Remélem nem szeretnél abortuszra menni....
Ha nem akarsz még babát, akkor ne engedd neki. Attól, hogy másnak bevált, lehet hogy te már az első alkalommal teherbe esel.
19/21 anonim válasza:
az, hogy vannak, akiknek ez a módszer beválik, nem jelent semmit, szerencséjük volt, vagy tényleg jól kiszámoltak mindent, de ez nem jelenti azt, hogy neked is beválik. szerintem, ne menj bele, ha terhes lennél, neked kellene megszülni vagy elvetetni a gyereket. ez a módszer inkább azoknak ajánlott, akik már régóta együtt vannak, és nem bánnák, ha becsúszna a baba, de fiatal korban nem tanácsos így védekezni, főként, ha nem akarsz gyereket. ha a barátod, nem akar óvszert használni, írass fel tablettát, és megkíméled magad az idegeskedéstől.
20/21 anonim válasza:
ha igazan szeret akkor gondol rad! azaz nem szeretne ha terhes lennel, mert az nem lenne jo neked.amugy ez nagyon veletlenszeru....van akinel bejon, van akinel nem.szerintem, nem kene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!