Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ditinell nevű fogamzásgátlót szedett már valaki?
Szia!
Két hónapja szedem, eddigit tapasztalatok:
- a libidóm csökkent valamennyit
- első hónapban volt pecsételő vérzésem
- most már biztos mellékhatás az is, hogy hangulatingadozásaim és depressziós tüneteim vannak, mindig menstruáció előtt rám jön, akárhol, akármikor oktalanul sírógörcs, hisztizek, szeretethiányom van és magányosnak érzem magam
- + némileg nehezebben nedvesedem
Sajnos eddig semmi jót nem tudok róla mondani. Egy másik ismerősömnek totális hüvelyszárazsága lett tőle, másik valakinek meg migrénje.
Nekem eddig borzasztó, főleg ezek a sírógörcsök, és nem tudom mit csináljak.. lehet még elszedek egy levéllel, aztán abbahagyom, vagy áttérek másra, mert ez idegileg és mentálisan tönkretesz teljesen.
Remélem azért neked nem lesznek ilyen gondjaid!
Húú, nekem is ezt írta fel a dokim, de már előre félek, hogy mekkora hisztirohamaim lesznek :D
Szeretném tőletek kérdezni, hogy ugye a betegtájékoztatóban azt írják, illetve az orvosom is elmondta, hogy ha menstruáció első napján kezdem, akkor azonnal véd. Ez valóban ennyire megbízható vagy ajánlotok még valami más védekezést is? És ha igen, akkor mennyi ideig? :)
Nekem az orvosom azt mondta hogy 1 hónapig még mindenféleképp védekezzunk (gumival) hogyha nem akarunk babát!
Sajnos van hangulatingadozás de túlélhető, hozzá kell szokni a gyogyszerhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!