Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vasárnap vettem be az utolsó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasárnap vettem be az utolsó fogamzásgátlómat az elsö levélböl és már megkellett volna jönnie! 2napja már nagyon görcsölök meg fáj a derekam! Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 08:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Ne ijesztgesd már szegény leányzót. Azért mert Te így jártál (valószínűleg meg volt az oka, hogy miért, nem jól szedted, egyéb okok), az nem jelenti azt, hogy ő is terhes.

Kedves Kérdező!

Amennyiben betartottad a gyógyszerszedésre vonatkozó szabályokat (mindennap kb. azonos időben bevetted, nem hánytál, nem volt hasmenésed a gyógyszer bevételétől számított 4 órán belül, nem szedtél antibiotikumot, és ha ez volt az első levél gyógyszered (most kezdted szedni) legalább két hétig alkalmaztatok kiegészítő védekezést) akkor tuti nem vagy terhes!

Bocsi az offért.

09:07-es voltam!

2010. ápr. 15. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy kizárólag pont a második napon kell megjönnie... Nekem mondjuk az első levél most járt le és első nap megjött.. De a 7 nap alatt bármikor megjöhet!!! Akár a legutolsó napon, ezért van rajta a betegtájékoztatókon is, hogy ha még vérzel attól függetlenül is el kell kezdenek a 8. napon a következő levelet... Szóval ne aggódj... Ha rendesen védekeztetek akkor biztosan meg fog jönni. Plusz azt is vedd hozzá, hogy a szervezetetdnek új dolog a fogamzásgátló... Tehát meg fog jönni nyugi. :)
2010. ápr. 15. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
k*rvára nem az van a tájékoztatóban hogy a második napon jön meg hanem az hogy 2-3. nap környékén, de igazából bármikor jelentkezhet a gyógyszermentes hét napban. nem kell madárnak nézni az embereket, én figyelmesen elolvastam anno a gyógyszerem tájékoztatóját, veled ellentétben.
2010. ápr. 15. 18:00
 14/15 A kérdező kommentje:

Ezt honnan veszed h én nem olvastam el? Belelátsz a fejembe?

Igenis elolvastam. De mindegy nem vitázok.

2010. ápr. 16. 08:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Én vasárnap fejeztem be az első levelet, ma(szerdán) jött meg. a tájékoztatón az állt, h 2-4 nap. Előbb utóbb beáél, vagyis nagyon remélem.
2010. ápr. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!