Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e ilyenkor eseményutáni tabletta, vagy csak én aggódom túl az elsőt?
Figyelt kérdés
Első szeretkezésem során Durex Extra Safe gumit használtam, az elélvezéskor már kivettem és közvetlenül a tokba folyt bele.Ezelatt teljesen nyugodt voltam,utána jöttek a parák és teljesen kiakadtam,már sürgésségi tablettához akartam folyamodni,mivel a barátnőmnek(17 éves) késik a menstruációja de nem szed semmi fogamzásgátlót.Légyszíves írjátok le a véleményeteket!2016. júl. 6. 22:52
11/19 anonim válasza:
Most le lehet hurrogni meg minden... :D
De a gumi sem 100% ;) bár 99.9. Történt viszont, hogy egy barátnőm úgy vár most babát, hogy tabizott, és volt a párján gumi ( nem is rossz minőségű ) Mivel érettek, és négy éve vannak együtt, rájöttek, hogy nem okoz problémát :)
De én 17, nap körül ajánlanék egy tesztet ;) nem olyan drága és többet tud, mint mi :D
12/19 anonim válasza:
Igen, a gumi sem mindig 100%-os, de a gumi+megszakítás szerintem kizárt, hogy terhességet okozna.
13/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2016. júl. 7. 14:14
14/19 anonim válasza:
Ez esetben szerintem sem terhes. Gumiba megszakítás nélkül... Csak ne stresszeljetek mert az szépen el tudja tolni a menstruációt, tapasztalat :)
15/19 A kérdező kommentje:
Az esetleg kozrejatszhat hogy ebben a korban(serdulo) gyakoriak a kimaradasok es eltolodhatnak a ciklusok.
2016. júl. 7. 14:33
16/19 anonim válasza:
Persze, hogy közrejátszhat. Én 19 éves vagyok, és sose volt rendszeres a menstruációm. Volt, hogy 26 napra jött, de volt olyan is, hogy meghaladta a 40 napot.
17/19 anonim válasza:
25 vagyok (No) 2 eves a lanyunk, es tabi mellettjott ossze ;) bar terveztuk,de 1 evvel kesobb. Egyebkent a mai napig nem pontos a mensim,szoval ez nem mervado. 10 nap utan teszteljen.
18/19 anonim válasza:
17, megkérdezhetem? minden előírást pontosan betartottál? nem hasmenés/más gyógyszer hatástalanította?
19/19 anonim válasza:
17 vagyok. 6 evig szedtem ugyanazt a tabit,betartottam vegig. A dokim szerint "megszokta a szervezetem es gyengult a hatoanyag" idokozben kiderult,hogy PCOS-em van, igy mar orulok,hogy egyaltalan terhes lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!