Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyhe hasgörcs utalhat beágyazódásra?
7 napja volt az együttlét és tegnap óta görcsölget a hasam.
Bevallom hülye libaként viselkedtem és 30 éves fejemmel életemben először megszakítással csináltuk természetesen középidőben mert miért is ne pont akkor...
Még egy hét van a következő menstruációmig addig szétizgulom a fejem..
Szóval lehet hogy már csak beképzelek dolgokat az idegesség miatt de határozottan enyhe görcsöt és szurkálást érzek.
Létezik, hogy ilyen hamar lehet érezni, ez lenne a kérdésem...
Köszi a válaszokat..
Akár arra is utalhat...
De nem kell még elásni magad.
Várj még legalább 4-5 napot, egy érzékeny teszt már kimutatja, van valami. Ha negatív, lenyugszol, és meg fog jönni. Ha idegeskedsz, attól is késhet.
Nézd! Van egy férjed! Szeretkeztetek. Mi lesz, ha esetleg baba lesz? Akkora sorscsapás?
Én most izgultam végig egy méhen kívüli terhességnek látszó VALÓDI terhesség első néhány hetét. 37 vagyok, a férfi, 2 diplomával, két nyelvvizsgával, és tudod, igazán hiszem, mély vallásosság nélkül is: a gyerek pontosan akkro jó, amikor az Úr adja!
A feleségem pedig éppen 30!
Nem a férjem:)) Azt írtam, hogy "30 éves fejemmel"!
Komoly kapcsolatnak tűnik de még nagyon nagyon az eleje... ezért nem akarok gyereket (még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!